Mivel lehetne visszacsábítani Magyarországra a külföldön dolgozó és élő fiatalokat és középkorúakat?
Szerintem:
- kiszámítható gazdaságpolitika,
- magas hozzáadott értékű munkahelyek KKV-k támogatása,
- munkavállalói jogok kiszélesítése,
- pozitív propaganda,
- albérletpiac szabályozása Svéd mintára,
- közoktatás rendezése (21. századi),
- közegészségügy rendezése (részben svájci mintára),
- jogbiztonság,
- demokrácia új alapokra helyezése (svájci minta),
- korrupció minimalizálása (NAV, munkaügyi ellenőrzések),
- politikai kultúra új alapokra helyezése (pszichiátriai vizsgálat, ügynök akták, vagyonosodási vizsgálat, megbízhatósági vizsgálat, etikai kódex, szakmai szervezetekkel való folyamatos egyeztetés stb.),
- nyugdíjrendszer felülvizsgálata stb.
Mikor kikoltoztem akkor azt gondoltam hogy majd kesobb veszek hazat Magyarorszagon mert 12 millio korul lehetett venni kadarkockat a szuleimtol nem messze falun. Ez csak nehany eve volt. Ma mar 20 milliot kernek azert a kadarkockaert amit fel is kell ujitani.
Hogyan koltozzek igy vissza?
Igaz, valtozott a dollar-forint es az euro-forint arfolyam is de azert nem ennyit!
Az auto arakrol ne is beszeljunk... fel millioert vettem 13-14 eves autot 2014-ben. Ma fel millioert 20 eves autot is alig kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!