Igaz az, hogy Magyarország referencia pont lett külföldön és mindenki hozzánk akar idomúlni?
Orbán tönkreteszi Magyarországot!
Le kéne végre lökni a trónjáról!
Szerintem önök voltak itt több mint 100 évig a golyokkal önök atak at neki a hatalmat. Én megteszek mindent ,hogy a következő teremtesnel ne a magyarok irányítsák a gonoszokat vagy legalább lojek magukat fejbe ,hogy maradjanak egyedül vagy legalább a golyok vagy a zsidok vagy legalábbis a fajtajuk amibe
nincs magyar vér uralkodjanak rajtuk. Csak penz kéne hozzá.
36-os
Már bocsi,de mi csak elmondtuk a véleményünket, ami ugyebár nem tiltott dolog (Magyarországon viszont lassan igen) másrészt, én abszolút nem értek egyet azzal amit mondasz!
36os
Méghogy megvédett Brüsszeltől...Brüsszel csak jót akar a magyaroknak, azért vannak a szankciók, hogy Orbán, meg a bandája ne lopják el Magyarország összes pénzét
Amúgy szerintem nem stadionok építésére, kellett volna szórni az emberek által fizetett pénzből, hanem mondjuk felújítani a borzalmas állapotban lévő kórházakat
Ott vagyunk már a példaképek között...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!