A balosok miért Európában nyomatják az Lmbtq-propagandát, miközben arab és afrikai országokban halálbüntetés és börtön jár a melegeknek?
Kedves Kérdező!
Az egyenjogúság itthon a béka segge alatt van. Sőt a mai kormányunk megpróbál hergelni is a szexuális kisebbségek ellen. Az egyházi túlhatalom itt nagyon magas szinten van, ami e témában nem jó, hisz a meghamisított Biblia alapján "tanítanak".
"a meghamisított Biblia alapján "tanítanak""
Ha más alapján tanítanának, akkor rendben lenne a vallásszabadság ügye, csak így nem?...
Egyenjogúság van. A melegek úgy élhetnek, ahogy akarnak. Házasodhatnak ellenkező neművel.
Gyereket nem szabad válniuk, mert ahhoz kell egy férfi apa és egy női anya. Ez van, ezt el kell fogadniuk.
"egyenjogúság van, azután kifejted, hogy miben nincsen"
Ja, úgy is fel lehet fogni a világot (csak úgy mi értelme van?...), hogy jaj de rossz nekem, el vagyok nyomva, nincs egyenjogúság, hiszen én 15 évesen nem vehetek dohányterméket, más meg 56 évesen vehet, meg én jogsi nélkül nem vezethetek, más meg jogsival igen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!