Mit szóltok, hogy már Magyarországon is megjelentek a kiskorú látogatókat is fogadó drag queen showk?
Nem úgy volt, hogy ez csak nyugaton van, nekünk semmi közünk hozzá, itt senki nem akar ilyet?
70
Sértődés helyett inkább gondolkodni kellene.Ha a Fidesztől nem mennek át az ellenzékhez a szavazók soha nem fog nyerni az ellenzék.
Egyébként nem vagyok Fideszes csak a kétbitesek gondolják azt ha valaki valamiben egyetért a Fidesszel akkor az csak Fideszes lehet.
"Sértődés helyett inkább gondolkodni kellene.Ha a Fidesztől nem mennek át az ellenzékhez a szavazók soha nem fog nyerni az ellenzék."
Nem is erdekel az ellenzek, azt csinal amit akar. Csak sajnalom a hazamat, es egyre tehetetlenebbnek erzem magam a propagandaval, uszitassal, gyulolkodessel szemben, ami ebben az orszagban folyik evek ota. Mindez azert, hogy az a kutyauto hatalmon maradhasson, ezert kepes egy egesz orszagot megnyomoritani.
Hát egy biztos gyerekek.
Én bizony a fideszre szavaztam és ahogy látom, jól tettem.
"Igen,tényleg nem vagyunk egyformák ilyenkor a normális emberek a saját oldalukon keresik a hibát és nem az ellenfelet hibáztatják amiért az jobban szerepelt.Megjegyzem amíg ilyen a másikat hülyének néző a ballib mentalitás addig senki nem fog átpártolni a Fidesztől a másik oldalra,de talán nem is baj."
Kicsim, ti sosem pártolnátok át a másik oldalra, de ezt már egyszer tisztáztuk.
Én Angliában lakom, és fiatalok között is látom, hogy homofóbok, esetleg lenézik a transzneműeket. A drag queen felolvasásokról meg a túlnyomó többségnek rossz véleménye van.
Alapjáraton szerintem a melegséggel nincs gond, a nemátalakító műtétek viszont sokba kerülnek, és károsak az egészségre, szerintem nem kéne propagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!