A magyar Kormánynak maradt még lövése az EU-val szemben?
#10 Ez annyira szánalmas vergődés.
Együttműködik a hatóság mindenben az EU ügyészséggel. Kifejezetten jó véleményt mondott az EU ügyészség vezetése a magyar hatóságok munkájáról és a magyarországi ügyekről, ugyanis a magyar hatóságok minden ügyben elvégezték amit kellett, szemben több olyan országgal amik színleg csatlakoztak, de azóta se reagáltak a megkereséseikre.
11 - "Kifejezetten jó véleményt mondott az EU ügyészség vezetése a magyar hatóságok munkájáról és a magyarországi ügyekről"
Én kerestem ilyet, de nem találtam - biztos én vagyok az ügyetlen...
Linkelnél egy pár hivatkozást, hogy higgyünk neked?
#12 Ne mondd hogy nem találtál ilyet, nem is kerested. Elsőnek dobja fel a kereső a hasonló cikkeket.
"Kövesi szerint az uniós intézmény megalakulásakor és később is többször előfordult, hogy a kormányok nem vették komolyan az ügyészségi munkát, akár tagjai voltak a szervezetnek, akár nem. Példaként Szlovéniát emelte ki, a szlovén kormány ugyanis sokáig nem jelölte ki nemzeti összekötő ügyészeit, azaz a tagállamokban nyomozást végző szakembereket. A főügyész szerint Lengyelország szintén többször elutasította az ügynökség együttműködésre irányuló kéréseit. Hozzátette: ezzel szemben
MAGYARORSZÁG, BÁR SZINTÉN NEM VOLT HAJLANDÓ CSATLAKOZNI A SZERVEZETHEZ, EDDIG AZ ÜGYÉSZSÉG MINDEN MEGKERESÉSÉRE VÁLASZOLT."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!