Hova költöznétek szívesebben ha muszáj lenne választanotok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 19:21
A kérdező szavazást indított:
USA, Németország (rohadó nyugat)
Oroszország, Kína
42 szavazat
1/8 anonim válasza:
Orosz édestestvéreink tárt karokkal várnak! 🇷🇺❤️🇭🇺
2/8 anonim válasza:
Az a rothadó nyugat mégsem rothadhat annyira, ha az egyenlőbbnél is egyenlőbb orosz főelvtársak is oda járnak yachtozgatni.
3/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy ki mit mond itt, a valóság az, hogy nyugatra százezrek költöztek ki, Oroszországba meg Kínába ha százan összesen akkor lehet, hogy sokat mondok. :)
5/8 anonim válasza:
Oroszországba, de jó messze a koszos városoktól valahol a szibériai tajgában, oszt hagyjon engem mindenki békén.
7/8 anonim válasza:
Én is valami északi orosz helyre, bár Alaszka sem lehet szar környék. A lehetőségeket nem ismerem egyik ritkán lakott régióban sem, szóval az alapján nehéz lenne dönteni, de Oroszország gyönyörű hely az biztos. Kína nekem túl zsúfolt, nem szeretem a tömeget és a nyüzsgést. Németország meg túl közel van, nem látok olyan helyzetet ami miatt itthonról azonnal menekülnöm kellene, de Németországban már teljes biztonságban lennék.
8/8 anonim válasza:
USA-ba nem szívesen. Mióta nézek egy megtörtént gyilkosságokról szóló tvcsatornát, azóta nagyon nem.
Minden őrült, elmebeteg legál tarthat fegyvert. Aztán random használják, mikor bekattannak.
Tisztelet a kivételnek, deee ott is nagyon sok buta ember lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!