Ha jogosan megvétóznánk a svéd-fin NATO tagságot ezek után. Mit tennének?
#10: Háborút kezdeményezni szerintem továbbra sem éri meg. Ha megtámadnak az nyilván egy más kérdés, akkor nem nagyon van választás.
Egyébként engem is meglepett, hogy a nyugati országok mekkora fegyverkészlettel támogatják Ukrajnát. Azt hittem, hogy megint csak néhány szankció és elítélő nyilatkozat lesz, ami senkit nem érdekel, de ebben tévedtem.
1. Akinek volt realitásérzéke, az tudta február 24. előtti 1-2 hétben, hogy lesz itt háború.
2. Nem fognak a lengyelek belépni a háborúba, mert ha ők akarnák is, az amcsik nem hagynák.
"Nem szavazta meg az ország, hogy összeüljön a NATO-Ukrán bizottság és a demokrácia szerint nem ülhetne össze"
Pont, hogy a demokrácia szerint ülhetne össze, mivel demokráciában nem EGY kisebbség mondja meg, hogy mi legyen.
"Elnézést, lehet nem Brüsszel a NATO nyugat-európai központja, de ma már a politikában az EU-t és a nyugat-európai NATO-t ugyanazok irányítják és imígyen egyenlőség jelet lehet tenni közéjük."
Kérdező, te akkora hatökör vagy, hogy arra nincsenek szavak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!