Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jogosan megvétóznánk a...

Ha jogosan megvétóznánk a svéd-fin NATO tagságot ezek után. Mit tennének?

Figyelt kérdés
Nem szavazta meg az ország, hogy összeüljön a NATO-Ukrán bizottság és a demokrácia szerint nem ülhetne össze. Mégis összehívták Brüsszelben. Ezek után jogosan nem szavaznánk meg a Fin, Svéd tagságot. Vajon mit lépne erre Brüsszel?

2023. márc. 21. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Esdekelne Orbán Viktorhoz bocsánatkérésre
Egyeztetne velünk és szavakban meggyőzne minket
Figyelmen kívül hagynának, mintha nem is lennénk
Fegyelmit kapunk. Következő megrovás és kitesznek
20 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem vétózzuk meg.
2023. márc. 21. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Kis paprikajancsi petiminiszter helyre lett téve. Mehet lavrovkutyához, hátha kap még vagy 3 barátság érdemrendet.
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Jogosan nem fogjuk megvétózni.
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Miért lépne Brüsszel bármit is? Kicsit kevered a NATO-t az EU-val. Azt se tudom, hogy miért kéne emiatt Finnországot és Svédországot büntetni.
2023. márc. 21. 18:32
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de megelőlegezitek, hogy ilyen úgysem lesz. Noha sosem gondoltátok volna, hogy lesz háború lásd Bayer Zsolt vagy a nyugati idealizmus. Mi van ha tényleg meglépi a kormány. Akkor mi lenne?

Elnézést, lehet nem Brüsszel a NATO nyugat-európai központja, de ma már a politikában az EU-t és a nyugat-európai NATO-t ugyanazok irányítják és imígyen egyenlőség jelet lehet tenni közéjük.

2023. márc. 21. 18:38
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Lecumiznának.
2023. márc. 21. 18:41
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

#5: Nem ugyanazok irányítják a NATO-t és az EU-t.

Én személy szerint a végén már számítottam a háborúra. Bayer pedig egy beteges gyűlölködő, semmi más. És most még finoman fogalmaztam.

2023. márc. 21. 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes ez, hogy ha egyedül a magyar álláspont különbözik a NATO-étól az nem bontja a NATO egységét, csak az ha mindenki más egyetért, ezért eszerint cselekszenek.
2023. márc. 21. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy meg pont arra vagyunk érdemesek: figyelmen kívül hagyásra. A NATO egy védelmi szövetség, azért vagyunk tagok, hogy minket megvédjenek ha kell. Amúgy kuss a nevünk, jogosan. Kis senkik vagyunk.
2023. márc. 21. 18:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Én csak azért említettem Bayert, hogy megmutassam, hogy mindkét oldal nagyon elkalkulálta magát. A liberálisok már évtizedek óta élnek ebben az álomvilágban, amit Fufuyama állított fel, miszerint nem éri meg háborút folytatni. Ahhoz képest egy év harc után még a polákok is belépnek. Olyan dogmák dölnek meg amikre korábban senki sem mert gondolni
2023. márc. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!