Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a szegénység...

Magyarországon a szegénység és alacsony bérek, Nyugaton pedig a hedonizmus miatt nem vállalnak gyereket az őslakos európaiak?

Figyelt kérdés

Magyarországon rengeteg olyat ismerek, akik akarnának 2 gyereket is, de 0-át tudnak vállalni, mert egy albérlet az elviszi a jövedelem 60-70%-át. Nyugaton ez csak 20-25%. Tehát ott nem jöhet szóba más, csak a hedonizmus, az hogy kényelmi, függetlenségi, felelősségmentes és önközpontú, hedonista értékrend miatt nem vállalnak gyereket a fehérek, ezért fogadnak be külföldről bevándorlókat, hogy legyen aki pörgeti a gazdaságot.

A biológia törvényei szerint olyan helyen szaporodnak el az egyes fajok minden egyes élőlényből, ahol éppen jók a szaporodási feltételek. Tehát az hogy Afrikában nincs jólét, az erősen megkérdőjelezhető, ahol egy nő átlagban 7 gyereket is tud szülni. Nyilván van miből etetni az összeset, mert ha nem lenne, akkor éhen halnának, de nem halnak éhen, tehát van miből.

Magyarországon miből lehetne etetni 7 gyereket, amikor egy egyedülálló felnőtt is alig tudja magát fenntartani egy medián magyar fizetésből? Tehát akkor mégis Magyarország a rosszléti? Nyugat jó, mert hedonista, Afrikában meg mégiscsak van sok kaja?

2023. márc. 21. 12:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20#

Az csak egy példa volt.

A migrációnak és következményeinek vannak közvetett költségei, csak egy példaként szántam a rendészetet.

Mondhattam volna,egészségügyet vagy oktatást is.

2023. márc. 21. 16:32
 22/24 anonim ***** válasza:
21-es: ezt én értem, de akkor ennyi erővel az összes társadalmi problémát ráfoghatjuk a migránsokra, hogy hát meg lehetne oldani, de hát a migránsok viszik el a pénzt... Ezt meg azért picit túlzásnak tartom :D
2023. márc. 21. 16:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Az egész kapitalista rendszer a bevándorláson alapszik.

A szegényebb helyről a gazdagabb felé vándorolnak.

Mondjuk van ahol korlátozzák, külföldi tőkések ingatlanvásárlását, így a helyiek is tudnak venni, bérelni.

Szóval a bevándorlást nem csak munkavállalói oldalról kell nézni, szemellenzővel.

2023. márc. 21. 17:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Nam, a bevándorlást országkizsákmányolói szempontból kell nézni. Természeti katasztrófák kivételével a kivándorlás mindig azért történik, mert az adott helyen nincs perspektíva. Ennek lehet oka a diktatúra is, de csak azért, mert a külföld jól felfogott okokból hagyja.
2023. márc. 22. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!