A DK szavazóknak mi a véleménye arról a gondolatról hogy ők tartják hatalmon a fideszt a többi szavazó mérhetetlen gyurcsány gyűlölete miatt ?
a DK szavazók annyira nem ezen a bolygón élnek, hogy ez fel sem merül bennük, hogy esetleg ők a probléma
de persze a acsarkodásban utazó MZP-sekre is igaz
2-es, ha a dk-sok és a sok más baloldali párt eltünne. akkor lenne lehetősége a momentumnak és egyéb más pátoknak parlamentbe jutni.
jelenleg nem a fidesz mellett szavaz sok ember,hanem a Dk és a baloldal ellen
de úgy van
jelenleg már megint ott tartunk, hogy lehet választani a két rákosi unoka között
fantasztikus, hogy a rendszerváltás óta milyen csodálatosan konszolidálódott a baloldal, és már egyáltalán nem a volt állampárt ingyenélő besúgóhálózata az egész
Én párttagként válaszolok:
Tegyük fel, hogy ez így van. Tehát vannak olyanok akik ezért szavaznak a fideszre, vagy azért nem szavaznak, mert gyűlölik Gyurcsányt.
Neked bajod van ezzel a helyzettel?
Akkor azokkal van bajod, akik Gyurcsányra mutogatva hatalomban tartják a fideszt. Őket hibáztasd, nekünk semmi közünk ahhoz, hogy ők xopatják az országot a kicsinyes viselkedésükkel.
valójában nincs olyan baloldali poltikus akire én rábíznám az országot
szóval valóban nem csak gyurcsányon múlik
nekem nem felelne meg a felesége se, vagy akár kálmán olga se
"ha a dk-sok és a sok más baloldali párt eltünne. akkor lenne lehetősége a momentumnak és egyéb más pátoknak parlamentbe jutni."
A Megafonosok pont ugyanúgy ásnák el a Momentum vezetőit is, ahogyan elásták Gyurcsányt, meg az összes többit, akikben Orbán egy kicsit is veszélyt érzett. Teljesen mindegy hogy Gyurcsány vagy bárki mit csinál, ha visszalépne akkor se történne semmi változás. Már csak azért sem, mert Viki barátunk kvázi korlátlan mértékben hozzáfér a nemzeti vagyonhoz, míg a többiekről ez nem mondható el. Egyszerűen nincs ember, aki képes lenne versenyezni egy kettő ezer milliárdos választási kampánnyal. Részben amiatt is van ez a borzalmas infláció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!