Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mondanak fel, akik...

Miért nem mondanak fel, akik elégedetlenek a fizetésükkel?

Figyelt kérdés
Nem fizet jól a tanárság? Mondjon fel az összes tanár! Nem fizetnek a buszsofőröknek eleget? Miért nem mond fel az összes? Ennél hatékonyabb erődemonstrációt elképzelni sem lehetne! A kérdés az, hogy vajon az ország megbénulna egy ilyen esetben vagy a politikusok kitalálnának egy megoldást a helyzetre és csupán a CSOKos baba lenne éhes a kisszobában?
2023. márc. 20. 12:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

"Csak gratulálni tudok azon kollégáknak, akik saját pénzből vásárolnak eszközöket, ezzel azt az illúziót keltve, hogy minden rendben van. Miattatok nem látványos az összeomlás!"

Én azoknak is "gratulálok", akik részt vesznek az emelt szintű érettségiztetésben, meg akik megcsinálták a nem kötelező minősítősdit, mert őmiattuk is úgy tűnik, hogy még mindig rendben van minden...

2023. márc. 29. 17:09
 22/22 anonim ***** válasza:
51%

"akik részt vesznek az emelt szintű érettségiztetésben"

Úgy értem, hosszú-hosszú évek óta (mert tudom, hogy idén van egy ilyen kampány, hogy ne vállaljunk emeltszintűztetést, de nem csak most kéne észbe kapni ezzel kapcsolatban sem).

2023. márc. 29. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!