Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mondanak fel, akik...

Miért nem mondanak fel, akik elégedetlenek a fizetésükkel?

Figyelt kérdés
Nem fizet jól a tanárság? Mondjon fel az összes tanár! Nem fizetnek a buszsofőröknek eleget? Miért nem mond fel az összes? Ennél hatékonyabb erődemonstrációt elképzelni sem lehetne! A kérdés az, hogy vajon az ország megbénulna egy ilyen esetben vagy a politikusok kitalálnának egy megoldást a helyzetre és csupán a CSOKos baba lenne éhes a kisszobában?
2023. márc. 20. 12:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%

10-es

Pont ezzel a mentalitás miatt, alacsonyak a bérek Magyarországon, idejönnek a HR-esek és ezt mondják: a magyar melósoknak jó lesz a garantált minimálbér közeli fizu is, hisz úgy gondolják, ez is több, mint a semmi.... csak jelzem, ha nem is szóról szóra írtam meg, de ezt egy magyar HR-es csaj szájából hallottam....

El kellene engedni ezt a mentalitást, hogy örüljünk a kicsinek, mert úgy sem lesz nagyobb.

Én nagyon ürülök, hogy keleten vidéken egyre többen állnak fel és jönnek Peste-Pest megyébe vagy nyugat-Magyarországra vagy külföldre 2-3-4x nagyobb fizetésért és nem fogadják el a kicsit.

2023. márc. 20. 12:45
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
Mert buták.
2023. márc. 20. 13:01
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Mert buták.
2023. márc. 27. 13:10
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Sok tanár felmondott már, de senkinek se legyenek illúziói! A rendszer már összeomlott, de megbénulni sosem fog, mindig lesz aki felügyel a gyerekekre(az oktatás meg már senkit se érdekel Magyarországon)
2023. márc. 27. 17:27
 15/22 anonim ***** válasza:

"főleg a tanárok vannak sarokba szorítva mivel többségük már idős, azokat meg egy cég sem szereti felvenni, mert magas a bérigényük"

Hogy lenne már magas a bérigénye? Tanárként dolgozik! :D

2023. márc. 28. 08:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"az oktatás meg már senkit se érdekel Magyarországon"

De igen: azokat a tanárokat, akik még mindig tanárok, ráadásul úgy, hogy a saját pénzükből megvásárolt mobiltelefont, számítógépet, hangszórót, szemléltetési eszközöket, társasjátékokat és egyéb játékokat, stb., stb. használják ahhoz, hogy (amennyire lehet) színvonalasan működtessék a rendszert továbbra is, elsősorban a gyerekek érdekében, feláldozva nem csak a szabadidejüket, hanem az egészségüket is!

2023. márc. 28. 08:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én tanár vagyok, keresek nettó 260 ezret, ebből kifizetem az albérletet és már kajára is alig futja. Nincsenek tartalékaim, ha nem találnék azonnal munkát, utcára kerülnék.
2023. márc. 28. 21:03
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 : Na ez az a helyzet, ahogy nem lehet tüntetni! Ugyanis ezeket mások is tudják...
2023. márc. 29. 05:20
 19/22 anonim ***** válasza:

"ha nem találnék azonnal munkát, utcára kerülnék"

Találnál.

2023. márc. 29. 06:40
 20/22 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló vagyok, szintén tanár. Csak gratulálni tudok azon kollégáknak, akik saját pénzből vásárolnak eszközöket, ezzel azt az illúziót keltve, hogy minden rendben van. Miattatok nem látványos az összeomlás!
2023. márc. 29. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!