Miért nem mondanak fel, akik elégedetlenek a fizetésükkel?
10-es
Pont ezzel a mentalitás miatt, alacsonyak a bérek Magyarországon, idejönnek a HR-esek és ezt mondják: a magyar melósoknak jó lesz a garantált minimálbér közeli fizu is, hisz úgy gondolják, ez is több, mint a semmi.... csak jelzem, ha nem is szóról szóra írtam meg, de ezt egy magyar HR-es csaj szájából hallottam....
El kellene engedni ezt a mentalitást, hogy örüljünk a kicsinek, mert úgy sem lesz nagyobb.
Én nagyon ürülök, hogy keleten vidéken egyre többen állnak fel és jönnek Peste-Pest megyébe vagy nyugat-Magyarországra vagy külföldre 2-3-4x nagyobb fizetésért és nem fogadják el a kicsit.
"főleg a tanárok vannak sarokba szorítva mivel többségük már idős, azokat meg egy cég sem szereti felvenni, mert magas a bérigényük"
Hogy lenne már magas a bérigénye? Tanárként dolgozik! :D
"az oktatás meg már senkit se érdekel Magyarországon"
De igen: azokat a tanárokat, akik még mindig tanárok, ráadásul úgy, hogy a saját pénzükből megvásárolt mobiltelefont, számítógépet, hangszórót, szemléltetési eszközöket, társasjátékokat és egyéb játékokat, stb., stb. használják ahhoz, hogy (amennyire lehet) színvonalasan működtessék a rendszert továbbra is, elsősorban a gyerekek érdekében, feláldozva nem csak a szabadidejüket, hanem az egészségüket is!
"ha nem találnék azonnal munkát, utcára kerülnék"
Találnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!