Hallottad, hogy Gyurcsány volt cégtársai állnak a katasztrófát okozó ajkai gyár mögött?
Igen Én is hallottam, de ez még semmi mert kiderült, hogy igazából Gyurcsányt meg a zsidók irányították Izraelből, akik valójában ál zsidók mert igaziból nácik, de nem egészen mert kommunisták hiszen oroszok és Putyin a vezérük. De Putyin is lebukott, hogy ALKAIDA tag ugyan is ő Bin Laden csak plasztikai műtéttel ezt elrejtette, és mikor letartóztatták és megkínozták bevallotta, hogy az egész világméretű dolog mögött Vona Gábor áll, akiről bebizonyosodott, hogy egy földönkívüli és titkolt édes testvére Barack Obamanak.
Hihetetlen de igaz!
második!
koránt sem poénos ez ennyire ...
igen, állítólag tényleg igaz, én nem védem a mostani gengszterbandát se, mert ez se különb, na de valóban akkoriban fillérekért osztogatták szét maguk között az ilyen gyárakat, és állítólag ez Gyurcsány valamelyik rokonának a nevén van éppen
Gyurcsány felgyújtotta a TV székházat, és rögtön rohant is gátat robbantani.
Vigyázzatok, ki tudja miben sántikál még.
"a Bakonyi Bauxitbánya Kft.-ben 1996-1997-ben a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó mosonmagyaróvári Motim is tulajdonos volt"
Na ennyi köze van hozzá. Figyeld az évszámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!