Mit szóltok, hogy Bayer Zsolt elfogatóparancsot adott ki Bidenre és Zelenszkijre?
29
Oké, ha ez így megy, akkor mindenki szabadon döntheti el, hogy melyik harcoló felet támogatja. Aki beleszól abba, hogy ki melyik oldalt támogatja szabadon, az hitlerista.
Jobboldali logika. Ha betörnek a házadba, add oda mindened önként és dalolva, és akkor legközelebb biztosan nem fognak kirabolni.
Ennyi csicskát. XD
33
Pár éve még ti harsogtátok, hogy a betörőt hülyére verni önbíráskodás, és náci szokás. A csicskák valahol az ilyen kijelentéseknél kezdődnek.
35
Nem tudom kik azok a "ti" de én azon az állásponton vagyok hogy nem kell hülyére verni de megvédeni magamat és a családomat, kidobni a házból, majd kihívni a rendőröket lehet.
Tudsz úgy írni hogy nem sértegetsz másokat? Mert ha nem akkor részemről ennyi volt a beszélges, nem megyek le arra szintre, köszi.
Annyi a jelentősége, mint Putyinovics "elfogatási parancsa", amit egy noname gittegylet adott ki.
Pontosan, noname, amit az usa sem ismer el.
36
Te kezdtél csicskázni a 33-as válaszodban. És akkor te papolsz beszélgetésről...
39
Nem én a 34-est írtam nem a 33-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!