Áprilisban is emelkedni fog az infláció 2023-ban? És vesz még új traffipaxokat a kormány? Hogyne csak az inflációval, az adókkal, hanem a büntetésekkel is pénzt tudjon behajtani a kormány?
#10 damillal elhúzom a mágnest a rendszám hátoldaláról, így a vaslemez csíkra erősített tuja ág leesik a rendszám túlsó feléről, ha lemeszelnek.
Jobb mint az eddigi rálógó sisakháló, mert ezt kimagyarázni sem kell.
Damillal faleveleket húzni a rendszámra... azt hogy kell elképzelni?
"Azért 30 -as a táblához helyezik, ahol nem nehéz belehajtani. Hagyjuk azt az én seggemet is próbálja megmenteni."
Meg azok a k...(edves) gyalogosok is folyton átmennek a zebrán, nem? Azért fék csak van az autón. Illetve nyilván jól látsz, és látod a 30-as táblát.
"#7 a bokorban bújó traffizó rendőrökről volt szó. "
Ezt betudom a tudatlanságnak. Ugyanis a kérdésben most vásárolt traffikról van szó. Azok pedig fixen felszereltek lesznek.
Nem mellesleg mi a különbség a fix és a bárhol máshol lévő traffipaxok között? A bokorban állóknál is van sebességkorlát, amit be kell tartani. Ha az éppen 30-as, akkor 30-at. Ha 50, akkor az 50. Ha többel mész, akkor vállald a büntetést (nyugi: én sem vagyok szent, és vállalom, ha megbüntetnek). Ha erre nem vagy képes, akkor ne vezess, mert akkor biztos, hogy más szempontból is életveszélyes, ha az utakon vagy.
Nem vállalom a büntetést, és nem is tartom be a sebességkorlátokat amit idiotizmus, vagy leszaromság eredményezett, lásd a füves pusztán érvényben lévő indokolatlan 50-es korlát.
Ugyanerre biztatok mindenkit.
Más megoldás jobb lenne, de mivel a szép szóból nem értenek az állami szervezetek, ezért ez a más megoldás csak a tettlegesség lehet, pl a fent írt hibák kijavítása rongálással (pl sebességkorlát táblák szétvágása- maradandó kézi javítása, jelzőlámpák tönkretétele, útburkolati jelek kézi javítása).
Nem csak fix traffipaxok jönnek, jönnek bizony a sima pénzbehajtásra kitalált bokorba bújós változatok is.
"A te általad védet kis emberkék fosztottak meg bizonyos jogaidtól"
Egy: nem védek én senkit. A józan észt igen. Kettő: semmilyen jogomtól nem fosztottak meg. Ugyanúgy jogom van gyorsan hajtani, mint korábban. Téged melyik jogodtól fosztanak meg a traffipaxokkal?
"És OV pénzbehajtásra kell a traffipax nem, hogy engem védjen."
Kiegészíteném az előző kérdésem: a gondolkodáson kívül melyik jogodtól fosztottak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!