#21 hol hívják magukat így? Felnéztem az oldalukra de nem látok ilyet.
Honnan veszed hogy a német haverjaival ver össze ártatlanokat? Még a rendőrség sem tudja, csak azt hogy hasonlított a szerelésre arra aki a videon van 😆
Ja aki a fideszre nem szavaz, az másért nem szavaz rájuk. Pl mert tud gondolkodni, hosszú távon gondolkodni, esetleg mert az orbánhoz hasonló szektavezére (gyurcsány) azt mondta.
2023. márc. 18. 20:33
22/50 anonim válasza:
jó hát oké, neked nem fontos arra a pártra szavazni, amelyiknek magyarország az első, hiszen ez a jelmondatuk
2023. márc. 18. 21:26
23/50 anonim válasza:
#23 hát igen, nekik Magyarország kirablása, kisajátítása az első, azt tudom, látom. De az nem jó. Az elődeiknek, rákosi, és kádár elvtársuknak is az volt az első.
2023. márc. 18. 22:46
24/50 anonim válasza:
15
Nekem dumálhatsz. De amikor tüntiztek, olyan dolgokat óbégattok, hogy itt diktatúra van, és nem fogjátok hagyni, hogy este a lakásotokból elvigyenek benneteket a karhatalom emberei :D Még, hogy nem vagytok betojva. Nem a frászt nem.
2023. márc. 18. 23:05
25/50 anonim válasza:
#25 eléggé zavaros dolgokat találsz ki. Ha valaki be lenne tojva, akkor engednék elvinni magukat, hanem pl határozottan ellenállnának. De szerencsére amíg az EU ban vagyunk, addig az elvtársaid nem mehetnek el addig amíg apád, nagyapád az egyetlen párt szolgálatában, a fekete pobjedával, moszkviccsal.
2023. márc. 18. 23:13
26/50 anonim válasza:
26
Na várj. Eddig fasiszták voltunk. Utána nácik. Most már komcsik. Ennyire nem tudjátok eldönteni "Mr Nem vagyunk betojva" uraság? :D
2023. márc. 18. 23:18
27/50 anonim válasza:
@27 Pont Deák Dancis a kérdés, nem tudom mit nem értesz azon, hogy egy csomó embernek a hatalomhoz való dörgölőzés a személyiségének jelentős része.
2023. márc. 18. 23:31
28/50 anonim válasza:
28
Mert ilyenek nem lesznek az ellenzékben ha esetleg kormányra kerülnek? Nekik is mehet a csőbombás poén? Plusz, illene eldönteni, hogy akkor most nácik vagy fasiszták vagy komcsik vagyunk. Mert a sok marharépa ezt 13 év alatt nem tudta eldönteni.
2023. márc. 18. 23:38
29/50 anonim válasza:
@29 Bármelyik hasonló takonygerincűnek röppenhet részemről. A Fidesz támogatói között mindhárom csoportból van bőven, ilyen ez amikor populista néppártot csinál az ember, meg beszántja centrumtól a széljobb közepéig a palettát :)
2023. márc. 19. 00:09
30/50 anonim válasza:
Nem ízlett neki annyira az anál szondázás mint Szájernek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!