Nem ciki Deák Danikának, hogy annyira fél egy lánytól, hogy a rendőrségig fut? 🤣
Hát, ha abból indulok ki, hogy egy átlag ellenzéki összetojta magát minden fekete autó láttán...mivel be lett nekik magyarázva, hogy 2010-től Orbán elviteti őket fekete autókkal :D
Ennek fényében nem, nem ciki betojni vicceskedő csőbombás fenyegetőktől. Főleg amikor nem egy hozzászólásban azt fejtegetik elmedemokratáék, hogy vérrel kell kormányt váltani.
deák dani szerez egy cellatársat a múltkori antifa támadónak
#respektdeákdani
azért a szélsőbaloldalnak nyugodtan a nyakára lehet lépni, egy kicsit sem sajnálom a vöröszászlós hülyéket
#14 én se sajnálnálak titeket, vöröszászlót narancsra cserélőket, de sajnos illegális tenni, legalább is amíg nem kezditek ti :)
#12 ki az aki összetojta? Fekete autókkal csak a gúnyolódást láttam, hiszen ugye a komcsik, azok komcsik maradtak, akkor is ha narancs színre váltottak. Aztán mit kellene félni az egymást lábon lövő TEK-es barmoktól, hát még az egyfogú orbánimádó ex-munkásőr kádárnyuggertől? 🤣🤣
#16 előfordul, igen: [link]
De sajnos nem elégszer. Pedig szeretném hogyha engem is megpróbálna egy...
érdekes,hogy amikor azt mondom, hogy a betyárseregnek semmi köze a fidesznek, jámbor andrás meg konkrétan az antifa szikra mozgalmat vezeti azt egyből törtöltetitek...
mi köze az antifákhoz? a fenyegetőzős fickó egy antifa
csak ennyi köze van hozzá
magukat hívják így :))
igazából "apám nem vert jól pofán kétszer, amikor először látta rajtam, hogy ilyen irányba tart a személyiségem" mozgalomnak kéne hívni
mint az a 30-as csajszi, aki amúgy szikra mozgalmár, néha meg a német haverjaival ver össze ártatlanokat
az utcán ártatlanokat verni meg kifezetetten FASISZTA :)
amúgy amikor a fidesz azt mondja, hogy nekünk magyarország az első, akkor te biztos azért nem szavaol rájuk, mert neked meg nem az az első :))
ugye? hiszen az van odaírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!