Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gréczy Zsolt (DK) alaposan...

Gréczy Zsolt (DK) alaposan helyretette ezt a Donáth Annát és a bandáját?

Figyelt kérdés

[link]

„Ha a Momentum is ebben a csapatban indul, rögtön betolja önmagát a kispártok közé?

Akik közösen indulnak, egyértelműen beismerik, hogy önállóan nem érik el az 5 százalékot, és akkor ez nagyjából 2026-ra is kijelöli a pályájukat. Ezt akarják elkerülni, akik a közös indulás mellett érvelnek.

A Donáth-doktrína szerint nem kell ennyi párt. Ebben mutatna irányt, ha mindenki külön sorakozna a startvonalhoz, és kiderülne, kik váltak reménytelenül 1-2 százalékos csoporttá. Az pedig további kérdéseket vetne fel az EP-választás után…”

2023. márc. 17. 13:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
Anna engem is móresre taníthatna 🍆🍆🍆
2023. márc. 17. 19:31
 12/38 anonim ***** válasza:
34%

11#

Nekem akkor esett le a tantusz, mikor állítólag egy rendezvényen erőszakoskodott egy lánnyal. A habitusát figyelve biztos volt valami alapja. Úrnőd lenne. A nemzést talán természetes módon engedélyezte, de amúgy nemigen vannak nála úri huncutságok. Anna áll legközelebb hozzá, hogy egy valóban egyenlő társadalmat hozzunk létre.

2023. márc. 19. 07:33
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

12 -es:

Platón óta tudjuk, hogy mi tesz egyedül egyenlővé...

2023. márc. 19. 21:53
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

12: "mikor állítólag egy rendezvényen erőszakoskodott egy lánnyal." - nem rendezvény volt és nem erőszakoskodott, csak a propagandasajtó találta ki.

Bukták is a sajtópert.

[link]

2023. márc. 19. 22:29
 15/38 anonim ***** válasza:
47%

Az apuka zaklatási ügyének viszont még koránt sincs vége...

[link]

2023. márc. 19. 22:40
 16/38 anonim ***** válasza:
47%

14:

[link]

Na és mi a helyzet Kórozs kamuvideójával?

Szegény Kórozst jól becsapta Németh Athina? Ezzel szemben az Origo gonoszul nem nézett utána a lány vallomása valóságtartalmának? Hmm? Mi ez a kettős mérce?

[link]

Szabó TimiKÉM még parlamenti felszólalást is szentelt neki. Vezető balos politikusok a Parlamentben tolhatják a fake news -t, te meg hallgatsz, mint a sír. Nem látom, hogy lóbálnád, mint Gollam a drágaszágát...

2023. márc. 19. 22:55
 17/38 anonim ***** válasza:
32%

14#

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. A propaganda sajtó meg nagy ügyet kreált belőle. Lehet Anna próbálta befűzni egy szeánszba, aztán történhetett valami büntetőjogilag nevetséges, vagy alig-alig értelmezhető dolog.

2023. márc. 20. 02:39
 18/38 anonim ***** válasza:
15%
17: Apuka és elég kis hunci, a lánya meg a tekinteteket elnézve, amiket vág, szerintem nem veti meg a tudatbefolyásoló főzeteket, tehát ki tudja. Bát tény, hogy komolyan nem sikerült semmit rábizonyítani. Mondjuk én nem bántam volna, ha engem zaklat.
2023. márc. 20. 06:55
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Donáth Annának teljesen igaza van, a dk-t teljesen meg kell semmisíteni politikai értelemben, mivel a dk=fidesz. A dk-t olyan ember alapította aki szétlopta Magyarországot és tönkretette a gazdaságát is. Dobrev Klára sem normális mert képes egy ilyen emberrel maradni, meg amúgy is még mindig Gyurcsány Ferenc vezeti a háttérből a Dk-t
2023. márc. 20. 11:11
 20/38 anonim ***** válasza:
72%

19:

Ok, előbb Cseh Katalin 4 Milliárdos EU - pénz botrányának a vizsgálatát várja ki a Donáth politikus-dinasztia ifjú titanillája.

1, Bezzeg, mikor egy listán indultak, meg közösen tűntettek, nem akarta megsemmisíteni.

2, Ahogy innen nézem, a DK kezdi a többi pártot megsemmisíteni. Ez kb olyan álom tőle, mint Zelenszkij álma Krím visszavételéről. Dehát mit akarnak, Orbán is havonta megbukik 13 éve.

2023. márc. 20. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!