Összességében elégedett vagy a magyar megélhetéssel, közélettel, egészségüggyel, stb, mindent összevetve?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 00:36
11/18 anonim válasza:
9, Pont a fajtád jár az élen ebben a példamutatás helyett. Büdös proli..
12/18 anonim válasza:
#8 elég hézagosak az ismereteid az állami gondozottakról ;)
13/18 anonim válasza:
Azt nézve, hogy egyre jobban balkánizálódik az ország, a társadalom (azaz a zemberek) rühellik egymást, így nézve totálisan gáz-problémás ez az ország.
15/18 anonim válasza:
Nem, egy pöcegödör az ország. Az emberek akik itt élnek pedig szánalmas birkák mindenféle empátia nélkül. Igazi ágyutölteléknek való hülyék mint az oroszok.
16/18 anonim válasza:
@13 Jöhet a felvilágosítás. Neveltem állami gondozott gyereket ideiglenesen, elolvastam nagyjából az összes releváns szociológiai tanulmányt, de hallgatak.
17/18 anonim válasza:
#17 a feleségem állatorvos lett, nekem vegyipari technikumom van, de az otthonból ahol éltem kikerült chef,ügyvéd,kiváló szakik, stb.
Tény ,hogy lett néhány börtöntöltelék is, de általánosítani azért csak nem illendő.
18/18 anonim válasza:
Ez feudális rendszer csak adót szednek és nem jár semmi meg minden a ner lovagoké.Aki válalkozik azt ki csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!