Ha valaki nem böfögi vissza az aktuális kormánypropagandát az tájékozatlan?
6-os.
a világ nem fekete-fehér,mint ahogy gondolod.
az "a", "b" lehetőségek mellett mindig van egy "c" és akár "d" lehetőség is.
(pl.: egy "c" lehetőség:aki ukrán és orosz ellenes azt a nyugati vagy az orosz propaganda minek nevezi?)
és miért érzem azt a "aki nincs velünk,az ellenünk van" mentalitást?
csak ismételni tudom magam, nem fekete-fehér a világ, nincs csak jó,es csak rossz. háborúkban nincs csak áldozat és csak agresszor
#11-nek:
Ha az Ukránok akadályozását elfogadhatónak tartod, akkor az Oroszok kezére játszol, az ő térfelüket erősíted.
Ha semleges akarnál maradni, senki mellett vagy ellen nem foglalhatnál állást. Mert ha megteszed, már nem vagy pártatlan.
Ha egyszerre vallod magad Orosz és Ukrán-ellenesnek, azt skizofréniának hívják.
12-es.
látom nagyon megy neked ez a Rákosi féle gondolkodásmód.
("Aki nincs velünk,az ellenünk van" azaz csak 2 lehetőséget feltételez,ami nem igaz)
nem csak 2 lehetőség van:
Dk ellenes vagyok,de nem leszek emiatt egyből fideszes,mivel más pártban hiszek.
ukrán ellenes vagyok,de nem leszek emiatt oroszpárti,mivel én a saját hazám pártján állok,a saját népem mellett állok és ezeket többször sértette meg az ukrán az elmúlt 10 évben(a hazám és népem nem egyenlő a kormánnyal)
antifa ellenes vagyok(főleg a legutóbbi akciójuk után) de nem leszek emiatt nàzi párti,mivel én nem hiszek ebben a két szélsőségben.
mint olvashatod, itt felsoroltam több olyan esetet(és meg is magyaráztam),ahol az "a", "b" lehetőség mellett ott a "c" is
szóval kérlek felejtsd el ezt a rákosi féle gondolkodásmódot és
vedd észre a többi lehetőségeket is,mert vannak mindenhol csak akarni és tudni kell meglátni
#13-nak:
Tudod ez szép ideológiai elképzelés, de az ÉLET mindig cáfolja.
Vegyük például azt, hogy DK-ellenes vagy, de nem fideszes.
Ha tudomásul vennéd azt a tényt hogy a DK nélkül az ellenzék képtelen győzni, akkor felismernéd hogy a DK ellenes, vagy Gyurcsány-ellenes magatartás EGYENES KÖVETKEZMÉNYE az összefogás bukása, vagyis a fidesz győzelme.
Idealista vagy.
Ismét #13-nak:
Orbánt nem érdekli olyan részletkérdések hogy a fideszre szavaztál -e, vagy nem szavaztál, vagy teljesen esélytelen pártra pazaroltad -e a szavazatodat?
Neki mindkettő ugyanannyira hasznos, tehát köszöni szépen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!