Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki nem böfögi vissza...

Ha valaki nem böfögi vissza az aktuális kormánypropagandát az tájékozatlan?

Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6-os.

a világ nem fekete-fehér,mint ahogy gondolod.

az "a", "b" lehetőségek mellett mindig van egy "c" és akár "d" lehetőség is.

(pl.: egy "c" lehetőség:aki ukrán és orosz ellenes azt a nyugati vagy az orosz propaganda minek nevezi?)

és miért érzem azt a "aki nincs velünk,az ellenünk van" mentalitást?

csak ismételni tudom magam, nem fekete-fehér a világ, nincs csak jó,es csak rossz. háborúkban nincs csak áldozat és csak agresszor

2023. márc. 17. 08:06
 12/17 DK-s ***** válasza:
0%

#11-nek:

Ha az Ukránok akadályozását elfogadhatónak tartod, akkor az Oroszok kezére játszol, az ő térfelüket erősíted.

Ha semleges akarnál maradni, senki mellett vagy ellen nem foglalhatnál állást. Mert ha megteszed, már nem vagy pártatlan.

Ha egyszerre vallod magad Orosz és Ukrán-ellenesnek, azt skizofréniának hívják.

2023. márc. 17. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:

12-es.

látom nagyon megy neked ez a Rákosi féle gondolkodásmód.

("Aki nincs velünk,az ellenünk van" azaz csak 2 lehetőséget feltételez,ami nem igaz)

nem csak 2 lehetőség van:

Dk ellenes vagyok,de nem leszek emiatt egyből fideszes,mivel más pártban hiszek.

ukrán ellenes vagyok,de nem leszek emiatt oroszpárti,mivel én a saját hazám pártján állok,a saját népem mellett állok és ezeket többször sértette meg az ukrán az elmúlt 10 évben(a hazám és népem nem egyenlő a kormánnyal)

antifa ellenes vagyok(főleg a legutóbbi akciójuk után) de nem leszek emiatt nàzi párti,mivel én nem hiszek ebben a két szélsőségben.

mint olvashatod, itt felsoroltam több olyan esetet(és meg is magyaráztam),ahol az "a", "b" lehetőség mellett ott a "c" is

szóval kérlek felejtsd el ezt a rákosi féle gondolkodásmódot és

vedd észre a többi lehetőségeket is,mert vannak mindenhol csak akarni és tudni kell meglátni

2023. márc. 18. 09:06
 14/17 DK-s ***** válasza:
0%

#13-nak:

Tudod ez szép ideológiai elképzelés, de az ÉLET mindig cáfolja.

Vegyük például azt, hogy DK-ellenes vagy, de nem fideszes.

Ha tudomásul vennéd azt a tényt hogy a DK nélkül az ellenzék képtelen győzni, akkor felismernéd hogy a DK ellenes, vagy Gyurcsány-ellenes magatartás EGYENES KÖVETKEZMÉNYE az összefogás bukása, vagyis a fidesz győzelme.

Idealista vagy.

2023. márc. 18. 13:53
 15/17 DK-s ***** válasza:
0%

Ismét #13-nak:

Orbánt nem érdekli olyan részletkérdések hogy a fideszre szavaztál -e, vagy nem szavaztál, vagy teljesen esélytelen pártra pazaroltad -e a szavazatodat?

Neki mindkettő ugyanannyira hasznos, tehát köszöni szépen neked.

2023. márc. 18. 13:56
 16/17 DK-s ***** válasza:
0%
Bocs, mindhárom.
2023. márc. 18. 13:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Most hogy az összes politikai lézengőt lepontoztam. Köszi a részvételt. XD
2023. márc. 18. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!