Ki fog ezért a vörös iszapos katasztrófáért felelni? És ki fogja kárt megtéríteni?
Tudom, hogy nem lesz ilyen egyszerű, de józan parasztival átgondolva:
Van egy (két) település, amelyik évszázadok óta éli hétköznapjait. Dolgoznak, születnek, meghalnak, kocsmába járnak, házat építenek.
Adott egy kö..ög cég, aki a magasabb profit érdekében nem fordít elég gondot a veszélyes hulladék tárolására, megsemmisítésére, tehát biztonságos kezelésére. Biztos, hogy gondatlan ,mert ugye nem a kiöntés a normális , hanem a gátak között tartás. Elönti a falut a szenny.
Az addigi hétköznapok katasztrófába torkollnak a helyiek számára, odavész mindenük.
Na, ki lehet a felelős? A Tisztelendő úr?
Én sem laknék, nevelnék gyereket egy fertőzött helyen, aminek a megfertőződéséhez nincs közöm, nem volt ráhatásom. Igenis ragaszkodnék az eredeti állapot visszaállításához.
Most legyen tökös a kormány, itt az alkalom a bizonyításra. Csavarja meg a cég fülét, szolgáltasson igazságot a szerencsétleneknek olyan szinten, hogy még egy buszjegy árába se kerüljön nekeik.
"Amúgy meg annak örülnék legjobban, hogyha azok, akiknek fogalmuk sincs róla, mi történt valójában, befognák a pofájukat."
Akkor dugulj be és lesz minek örvendj. :)
Nem dugulok be, mert én itt élek, és pontosan tudom, ki a felelős az egészért. S*ggfej paraszt.
Amúgy meg ha ennyire érdekel titeket az ügy, akkor küldjetek pénzt, ne ugassatok.
Neked is elvitte a házad a vörösiszap? Sajnálom.
Küldtem pénzt, és nem "ugatok".
Melyik településen vagy érintett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!