Miért nem vagyunk büszkék magyarságunkra? Pl Petőfit még a türk államokban is ismerik.
Orbán Viktor és kormánya már 12 éve hoz szégyent a magyarságunkra.
Mára eljutottunk oda, hogy kínai komcsikhoz dörgölőzik.
"Mondok mindezeket masszívan baloldali emberként, akit itt elég gyakran hazaárulóznak"
Gyurcsányista-e vagy?
Ami s ar az s ar!
A magyar politika gondoskodik róla.
Én azt várom mikor osztják fel az országot mert annyi a hitelünk.
#16.: "22 évig éltem Romániában, és SOHA nem láttam még, hogy egy román úgy gyűlöljön egy magyart, mint ahogy itt a magyarok gyűlölik egymást."
Lehet, hogy a románok csak a bozgorokat gyűlölik:
Amúgy meg igazad van: a magyarok tényleg gyűlölik egymást és pártoskodók; ezt én is észrevettem. Hiányzik belőlük az a nemzeti minimum, ami mellett össze tudnának egymással fogni az összmagyar célokért, lásd: Romániában nem kérdés, hogy Moldáviát szívesen bekebeleznék, sőt, a Tiszántúlunkat is szívesen elfogadnák, és ebben mind a bal- mind a jobboldalon egyetértés van. Ott a nemzet az első, nálunk meg az önzés.
#9 "Ezt a kisebbségeket legjobb lenne elűzni, csak Orbán túl gyenge hozzá."
No offense, de ha az általad "szivárványzászlós libsinek" nevezett réteg elmegy, elhagyja az országot, nem az itteni államkasszába adózik, nem itt költi el a pénzét és nem az itteni gazdaságot növeli, az miért az országnak jó és miért a kiüldözött "libsiknek" rossz? Soha nem értettem ezt a jobbos logikát.
Egy alapból elöregedő társadalommal rendelkező országnak miért az az érdeke, hogy elűzze több százezer/millió adófizető állampolgárát, akik a gyerekeit is más országban vállalnák? Azok a gyerekek pedig 1-2 generáció múlva beolvadnának az adott ország társadalmába, onnantól ők pedig nem magyarok, hanem britek/németek/hollandok stb. lesznek. Tehát az ország nem csak azt a réteget veszítené el akit elüldöztök, hanem azoknak a jövőbeli gyerekeit is akik már nem magyarnak tekintenék magukat, hanem az adott ország nemzetiségének, mivel ott nőnének fel és ott szocializálódnának.
Közben meg ti vagytok azok akik a leghangosabban siránkoznak, hogy itthon nem születik elég gyerek, de bele sem gondoltok, hogy a legnagyobb öngól pont az lenne az országnak ha minden általatok nem kedvelt réteget elüldöznétek.:D
A kiüldözött "libsik" olyan országba mennének ami jobban hasonlít arra, amilyennek Magyarországot szeretnék látni. Tehát ha belegondolunk ők nyernének is ezzel, viszont az ország adófizető állampolgárokat veszít.
Tehát akkor kinek jó és kinek rossz ha én mint "libsi" úgy döntök, hogy elhagyom Magyarországot és Nyugaton kezdek új életet?
28
Felelős gondolkozó ember nem vállal gyereket. Politikai nézetektől függetlenül. A magyarországi demográfiai összeomlás így is úgy is bekövetkezik, ezen nem segít, ha potyogtatsz egy halom életképtelen embert akik egész életükben a szociális hálóra lesznek utalva és a kétkezi gyári melójukból egy élet alatt nem fizetik be a közösbe egy mandulaműtét költségeit.
", amilyennek Magyarországot szeretnék látni."
Tele migránssal, meg transzival?
Ilyenekre nincs szükség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!