Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hová tart ez az ország, ha a...

Hová tart ez az ország, ha a gyakorin a mi hazánkos nazikat tartják sokan "normális" embereknek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Nekem abból van már elegem, hogy egyesek mindenre és mindenkire rádobják, hogy náci, antiszemita, rasszista, szexista, homofób, transzfób, xenofób és így tovább, hogy ezzel hiteltelenítsenek magukon kívül mindenkit.
2023. márc. 15. 12:29
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

@12:29

Én is megkaptam már hogy fideszes vagyok, mert árnyaltabb véleményem volt valamiről, és nem a full negatív ellenzéki mantrát nyomtam. De őszintén le is szarom, én tudom magamról, hogy nem vagyok fideszes, és ez nekem elég.

Aki azért ajvékol, mert le nácizzák, antiszemitázzák, rasszistázzák, szexistázzák, homofóbozzák, transzfóbozzák, xenofóbozzák, annak az az oka, hogy általában az is...

2023. márc. 15. 12:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Most őszintén. A mi tanyánk meg torosszkai, meg a feminim vonású, de homofób Novák Előd Ond mi ha nem nazi?
2023. márc. 15. 12:41
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

@12#

Ezeknek egy jelentős része a hazafiasság része.Például a migránsellenesség.

Mi lett volna, ha a Reconquista idején, jönnek páran szivárványos zászlókkal,hogy szegény migró arabok, meg iszlámfóbia,rasszizmus...stb.

A nemzet a migránsok,transzok meg egyebek felett áll.

2023. márc. 15. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Tetszik ez a liberális logika. Ha ti elneveztek valakit nácinak és ő tagadja, hogy náci lenne, akkor azt megerősítésnek veszitek, hogy tényleg az, azért tagadja. Ha nem tagadja, akkor meg azért náci, mert nem tagadja. Végül mindenki az, aminek ti a pillanatnyi kedvetek szerint bélyegzitek. Ti, akiknek az ideológiája szerint mindenki az, aminek érzi magát és tilos mást gondolni.
2023. márc. 15. 12:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Szóval ti kopasz 2 bitesek vagytok a nagy hazafyk. Akkor inkább nem szeretnék hazafy meg nemzethy lenni.
2023. márc. 15. 12:47
 17/18 mindentudó99 ***** válasza:
#4 Na látod te magad erősíted meg amit írtam. Mindjárt rasszistazol valakit aki pedig csak annyit kér mindenki illeszkedjen be a társadalomba. Mi ebben a rasszizmus? És igen az is jó volt régen hogy a gyenge tanulókat külön vették a jobban tanulóktól. Ez volt a kisegitő iskola. Talán arról is en tehetek hogy a kisegítősök 99% -a kisebbségi volt?
2023. márc. 15. 14:05
 18/18 anonim ***** válasza:
18%

A Mi Hazánkosok ha egy komoly kérdéssel kapcsolatos állásfoglalásukat kell megindokolniuk a saját szavaikkal, akkor olyan ostobák mintha lobotómiát végeztek volna rajtuk.

De ha fenyegetőzni, könyvet ledarálni, homofób megjegyzéseket kell tenni, akkor azt hiszik, hogy ők már minden tudást magukba szívtak és rajtuk kívül mindenki agymosott.

Nem értem miért háborodok fel ezen, egy mesekönyvledarálós pártelnökkel rendelkező párt tagjaitól és követőitől nem várhatok el magas szellemi kapacitást.

2023. márc. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!