Hová tart ez az ország, ha a gyakorin a mi hazánkos nazikat tartják sokan "normális" embereknek?
@12:29
Én is megkaptam már hogy fideszes vagyok, mert árnyaltabb véleményem volt valamiről, és nem a full negatív ellenzéki mantrát nyomtam. De őszintén le is szarom, én tudom magamról, hogy nem vagyok fideszes, és ez nekem elég.
Aki azért ajvékol, mert le nácizzák, antiszemitázzák, rasszistázzák, szexistázzák, homofóbozzák, transzfóbozzák, xenofóbozzák, annak az az oka, hogy általában az is...
@12#
Ezeknek egy jelentős része a hazafiasság része.Például a migránsellenesség.
Mi lett volna, ha a Reconquista idején, jönnek páran szivárványos zászlókkal,hogy szegény migró arabok, meg iszlámfóbia,rasszizmus...stb.
A nemzet a migránsok,transzok meg egyebek felett áll.
A Mi Hazánkosok ha egy komoly kérdéssel kapcsolatos állásfoglalásukat kell megindokolniuk a saját szavaikkal, akkor olyan ostobák mintha lobotómiát végeztek volna rajtuk.
De ha fenyegetőzni, könyvet ledarálni, homofób megjegyzéseket kell tenni, akkor azt hiszik, hogy ők már minden tudást magukba szívtak és rajtuk kívül mindenki agymosott.
Nem értem miért háborodok fel ezen, egy mesekönyvledarálós pártelnökkel rendelkező párt tagjaitól és követőitől nem várhatok el magas szellemi kapacitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!