Putyin zsarolja az orbán kormányt vagy csupán hasznos hülye?
zsarolja is, és azért jutalmazza is szerintem (ez a korrupció virágnyelven)m továbbá hatalmon tartani is segíti, ahogy sok más diktátort is.
nagyon hasznos és nagyon hülye is, szóval van a zsarolásnak és a korrupciónak is érdeke. Putyinnak
Mivel zsarolná? Mármint lenne mivel, ezt nem kétlem.
De ha ötszörös életfogytiglanra elegendő bizonyítékot hoznának le az oroszok, az is el lenne sikálva, mint az Elios ügy Polt Peti által. A hivatalos propaganda álláspontról meg Rogán gondoskodna pár óra alatt, amit Goebbelsi doktrína alapján addig ismételgetnének a lakájmédiában, míg 3 millió birka nem bégeti kórusban.
Szerintem valahol az IMF-től "felszabadító" orosz hitelig kell visszamenni.
Aminek a feltételeit biztos ami biztos titkosították. Valahol ott adták el az országot az oroszoknak, azóta szopunk folyamatosan ezzel, lásd "felújított" metrókocsik és látványos orosz barátság.
Nekem is az a véleményem- ahogy már itt más is írta - hogy személyes anyagokkal nem nagyon lehet zsarolni, ez szimplán el sem érné a nép ingerküszöbét.
Viszont az energetikai függőséggel simán tudnak játszani, kicsit csavargatja a gázcsapot, húzza-halasztja Paks2-t...
Én inkább a gazdasági "zsarolást" tartom valószínűnek a jelenlegi helyzetben.
A háború előtt inkább csak hasznos hülye volt Orbán, aki ellenszélben próbált hugyozni, hogy nagyobbnak tűnjön a világpolitikában, most viszont kényszerből táncol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!