A Fidesz-szavazókat nem zavarja, hogy Orbán ilyen jóban van a Netanjahu-kormánnyal?
Figyelt kérdés
Elég érdekes, hogy minden második szava a kereszténység, ezzel szemben remek kapcsolatot ápol a zsidókkal, mi több, a Fideszben is rengeteg a zsidó. Elég érdekes az is, hogy a szavazói Gyurcsányt meg Dobrevet zsidózzák, holott valójában Orbán van nagyon közel hozzájuk...2023. márc. 14. 12:27
12/13 anonim válasza:
Felőlem bárkivel jóban lehet, nem az alapján szavazok, hogy ki kivel van jóban.
13/13 anonim válasza:
Ezt már kérdeztem az antiszemita Orbanimado ismerosomtol.
Az volt rá a valasza hogy egyszerre nem lehet New Yorkkal és Tel Avivval is rosszban lenni, mert annyira azért nem vagyunk erősek. Tehát ez egy taktikai barátkozás. Ha erre már nem lesz szükség, majd megnézhetik magukat a kaftánosok.
Szerintem ez valami központilag terjesztett magyarázat mert már több ilyen figuratol hallottam amúgy ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!