Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányokkal való keveredés...

A cigányokkal való keveredés vérfrissítést jelentene a magyarságnak?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen a magyar népesség egyre inkább öregszik, szükség volna fiatal, életerős emberekre, akik ha beolvadnának, akkor feljavítanák a korfát. Ennek következtében persze változna a magyarság genetikai állománya, de az már ezer éve változik, szóval nem lenne újdonság. A magyar-cigány kapcsolatokba születő gyerekek úgyis magyar anyanyelvűek lennének, szóval a magyar nemzet gyarapodna velük.

2023. márc. 12. 18:49
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
19%
Nem èrtem mi a baj a keveredèssel. Ha folytatódik akkor eltűnik a cigànysàg, a nàciknak örülnie kène ennek.
2023. márc. 12. 21:14
 12/57 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, ki hogy áll ezzel, de nekem tutira nem lenne hozzá gusztusom :D
2023. márc. 12. 21:26
 13/57 anonim ***** válasza:
97%
#11 Az a baj vele, hogy aki csak félcigány, de cigány közegben nő fel, az maga is cigányként fog viselkedni, elcigányosodik. Magyarán a cigányok úgy is szaporítják magukat, hogy nem is kell hozzá két cigány szülő.
2023. márc. 12. 21:39
 14/57 anonim ***** válasza:
75%
A magyarság végét.
2023. márc. 12. 21:39
 15/57 Alex Fly ***** válasza:
42%
@8: nyugi, ennél jobban már nem tud keveredni. Nem létezik olyan magyar ember, akinek a családfájában ne vigyorogna pár vonó...
2023. márc. 12. 22:02
 16/57 anonim ***** válasza:
96%
#15 Egyébként ez szerintem nem igaz, ahogy az sem, amit többen írtak itt, hogy évszázadok óta tart a keveredés. Valamennyire biztosan így van, de alapvetően régen (értsd, 20. sz. előtt) a cigányok teljesen kívülállónak számítottak, nem volt szokás keveredni velük. Rendes házasságban biztos nem, inkább az erőszak, alkalmi kapcsolat, és az ilyenekből született gyerekek lehettek jellemzőek, nem tömegesen.
2023. márc. 12. 22:06
 17/57 anonim ***** válasza:
98%
Ezesetben a mennyiségi növekedés minőségi romlással járna. Ne legyenek illúzióink a magyar-cigány vegyesházasságból születettek többnyire a cigány életmódot viszik tovább, nem a magyar társadalomba integrálódnak.
2023. márc. 12. 22:49
 18/57 anonim ***** válasza:
0%
#17 Neked erről nyilván statisztikád nem pedig a levegőbe beszélsz.
2023. márc. 13. 04:51
 19/57 anonim ***** válasza:
55%
#15 Ez nem igaz, jómagam vagyok az ellenpélda. Csináltattam MyHeritage tesztet, és kijött, hogy 100%-ban fehér, európai génekkel rendelkezem, amire nagyon büszke vagyok.
2023. márc. 13. 08:10
 20/57 anonim ***** válasza:
40%

#19 Lol! Ettől valóban sokkal èrtèkesebb ember vagy. :D

Hihetetlen mennyi kretèn van itt.

2023. márc. 13. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!