A cigányokkal való keveredés vérfrissítést jelentene a magyarságnak?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen a magyar népesség egyre inkább öregszik, szükség volna fiatal, életerős emberekre, akik ha beolvadnának, akkor feljavítanák a korfát. Ennek következtében persze változna a magyarság genetikai állománya, de az már ezer éve változik, szóval nem lenne újdonság. A magyar-cigány kapcsolatokba születő gyerekek úgyis magyar anyanyelvűek lennének, szóval a magyar nemzet gyarapodna velük.2023. márc. 12. 18:49
11/57 anonim válasza:
Nem èrtem mi a baj a keveredèssel. Ha folytatódik akkor eltűnik a cigànysàg, a nàciknak örülnie kène ennek.
12/57 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy áll ezzel, de nekem tutira nem lenne hozzá gusztusom :D
13/57 anonim válasza:
#11 Az a baj vele, hogy aki csak félcigány, de cigány közegben nő fel, az maga is cigányként fog viselkedni, elcigányosodik. Magyarán a cigányok úgy is szaporítják magukat, hogy nem is kell hozzá két cigány szülő.
15/57 Alex Fly válasza:
@8: nyugi, ennél jobban már nem tud keveredni. Nem létezik olyan magyar ember, akinek a családfájában ne vigyorogna pár vonó...
16/57 anonim válasza:
#15 Egyébként ez szerintem nem igaz, ahogy az sem, amit többen írtak itt, hogy évszázadok óta tart a keveredés. Valamennyire biztosan így van, de alapvetően régen (értsd, 20. sz. előtt) a cigányok teljesen kívülállónak számítottak, nem volt szokás keveredni velük. Rendes házasságban biztos nem, inkább az erőszak, alkalmi kapcsolat, és az ilyenekből született gyerekek lehettek jellemzőek, nem tömegesen.
17/57 anonim válasza:
Ezesetben a mennyiségi növekedés minőségi romlással járna. Ne legyenek illúzióink a magyar-cigány vegyesházasságból születettek többnyire a cigány életmódot viszik tovább, nem a magyar társadalomba integrálódnak.
18/57 anonim válasza:
#17 Neked erről nyilván statisztikád nem pedig a levegőbe beszélsz.
19/57 anonim válasza:
#15 Ez nem igaz, jómagam vagyok az ellenpélda. Csináltattam MyHeritage tesztet, és kijött, hogy 100%-ban fehér, európai génekkel rendelkezem, amire nagyon büszke vagyok.
20/57 anonim válasza:
#19 Lol! Ettől valóban sokkal èrtèkesebb ember vagy. :D
Hihetetlen mennyi kretèn van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!