A cigányokkal való keveredés vérfrissítést jelentene a magyarságnak?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen a magyar népesség egyre inkább öregszik, szükség volna fiatal, életerős emberekre, akik ha beolvadnának, akkor feljavítanák a korfát. Ennek következtében persze változna a magyarság genetikai állománya, de az már ezer éve változik, szóval nem lenne újdonság. A magyar-cigány kapcsolatokba születő gyerekek úgyis magyar anyanyelvűek lennének, szóval a magyar nemzet gyarapodna velük.2023. márc. 12. 18:49
1/57 anonim válasza:
Ez a keveredés évszázadok óta zajlik, a "cigányok" félig már magyarok.
3/57 anonim válasza:
Nem tudom, de én mindenesetre szívesen f-szra húznék egy dögös cigány gádzsit.
4/57 anonim válasza:
Már most is van keveredés, ez nyilván elkerülhetetlen.
És cask a nácik szerint a világ vége.
5/57 anonim válasza:
Egyre több a vegyeskapcsolat, ez a realitás, ahogy egyre több cigány van, egyre több magyar gabalyodik össze velük.
6/57 Alex Fly válasza:
Ez a "keveredés" már évszázadok óta folyik...
7/57 anonim válasza:
Egyrészt a keveredés most is megvan, sok a vegyes kapcsolat, amiből félcigány gyerekek születnek. Nem kell ezt ennél jobban erőltetni, főleg úgy, hogy a magyar népesség is elcigányosodik.
8/57 anonim válasza:
Ha ezen múlik, akkor kösz, inkább ne frissüljön a vérünk.
9/57 anonim válasza:
8: már folyamatban van, sok magyar ilyen kapcsolatot létesít, mivel nincs szegregáció, ezért a cigányok számának növekedésével egyre több ilyen lesz óhatatlanul
10/57 anonim válasza:
#9 Tudom, és ez nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!