Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még rajtam kívül aki már...

Árokpart kérdése:

Van még rajtam kívül aki már azt mondja, hogy a mostani helyzetnél még Gyurcsányék is jobbak voltak?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 15:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20-as Mi ebben a trollság nézzél már körül a valóságban is, a társadalomban a mindennapokban és a fórumokon is. Írtam is, hogy a Fidesz kormányzásának legnagyobb részében nem volt ez így, viszont mára idáig süllyedt ez a folyamat, tendencia és azt is kifejtettem, hogy valószínűleg azért, mert már nagyon régóta kormányoznak és semmilyen társadalmi kontroll, a bajok elleni 0 ellenvetés nélkül van lehetőségük kormányozni. Itt van pl. az energiaárak kedvezményének esete. Most még adják igaz, hogy már nem az eredeti formájában, de fogyxeld meg, hogy egy idő után ha azt látják, hogy a társadalom mindent elfogad ,szépen meg fogják szüntetni egy idő után és minden más kedvezményt. Tehát ha netán csak emiatt véded ennyire őket akkor azt vedd figyelembe, hogy ez még azért van, mert hirtelen megszüntetésük egyszerre nagyon népszerűtlen lenne és minden másra is igaz ez.
2023. márc. 12. 17:04
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
Pont azért, mert körül nézek a valóságba és látom mi vagy, gondolom azt hogy hülyeség amiket írsz. Megszüntették az üzemanyag ársapkát, azt hittem arra majd kapát kaszát egyenesítenek, aztán még az egyszerű dolgozók jó része is mindenhova kocsival furikázza a seggét, és nem éhezik így sem hó végén ársapka nélküli üzemanyag árak mellett sem.
2023. márc. 12. 17:09
 23/26 mindentudó99 ***** válasza:
58%
#21 Szóval jobb volt munkanélkülikén tengődni mint most a munkahelyek között válogati? Biztos hogy rendben van nálad minden?
2023. márc. 12. 18:23
 24/26 D-Mano ***** válasza:
0%

Ja. Pl. én. 11-12 évig azt hittem, hogy Orbánék azért valamicskét csak jobbak, mint a Gyurcsány banda volt*. De most már arra a kérdésre, hogy "Mert Gyurcsány jobb volt??", simán rávágom, hogy "Igen, jobb volt, b.meg!"

*megj.: szavazni azért soha sem szavaztam a Fideszre, a "legkisebb rossz" jegyében sem.

2023. márc. 12. 18:52
 25/26 anonim ***** válasza:
92%
Persze, nagy volt az empátia. Aki nem tudott diplomát szerezni, azt a mai napig semmirevaló szarnak tartják a DK-sok. Mintha nem lenne ember. Nem is volt nekik munkalehetőség. Mondjuk a diplomások jó részének is csak a Mekiben.
2023. márc. 12. 19:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát én nem sírom vissza, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
2023. márc. 12. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!