A kormány komolyan meginoghat, ha netán Budaházy Gyurit mégis elitélnék plussz a tegnapi napon kiderült további hangfelvételek a végrehajtói botrányról, ezek kapcsán már lehet hasonlóan bajban mint Gyurcsányék 2006-ban?
Az MSZP (az MSZP szimpatizánsok) nem volt egy vallási szekta, a Fidesz/ Fidesz szimpatizánsok köre az. Az a különbség a régi MSZP és a mostani Fidesz között, hogy az MSZP-nél az emberek egy nyilvánvaló tartalmú hangfelvételtől meglátták az MSZP / legalábbis Gyurcsány igazi arcát.
De a Fidesz olyan szintű propagandát tolt az elmúlt 13 évben, hogy a Fideszesek szerint Orbán Viktor maga Megváltó. Ha Orbán azt mondaná, hogy atombombát kell dobni Magyarországra, akkor a Fideszesek 2 féle képpen reagálnának rá:
1) az elkötelezettek/ szektások: ujjongva ünnepelnék Orbán tervét.
2) a baloldalfóbiás Fideszesek: ők meg azt mondanák, hogy a baloldal Orbán egy atombombája helyett tíz atombombát dobna az országra, és az egy mégiscsak jobb, mint a tíz...
Amúgy amit írtam, abból is az következik, hogy balról (és itthon a liberális és a baloldal ugyanazt jelenti a közgondolkodásban) a Fideszt leváltani képtelenség.
Nem csoda, hogy régen is a Jobbik volt a fő kihívója a Fidesznek, most meg a Mi Hazánk az.
Ha tanul a Jobbik hibáiból a Mi Hazánk, plusz nem engedi a beépült Fideszes bomlasztókat* érvényesülni a párton belül, nekik, és egyedül nekik van valamennyi esélyük leváltani a Fideszt.
*Toroczkai többször mondta, hogy számol a beépített bomlasztókkal a párton belül, de mindent megtesz, hogy hatástalanítsa őket.
De egy Mi Hazánk által felderített ügy/ hangfelvétel bőven nem elég a Fideszesek felébresztéséhez.
Nekem pl. egy ismerősöm, mindig szörnyülködik az újabb és újabb Fideszes intézkedéseken, de aztán újra és újra leszavaz rájuk: mert hát: "ha nem a Fidesz, akkor ki kormányozza az országot: talán a baloldal/ Gyurcsány??"
Igen, egy neonàci terrorista elìtèlèse miatt fog összeomlani a 13 ève teljhatalommal regnàlò kormàny.
Nem tudom te milyen műsort nèztèl az elmùlt èvekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!