Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Fidesz...

Mi a véleményetek a Fidesz által működtetett Állami Egészségügyi rendszerről, szerintetek jól működik, jó az egészségügyi rendszerünk?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 14:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19! Több gerinced van mint gondoltam! De ez akkor is csak terelés, nem szégyen kimondani, hogy szarban van az eü én kimondom, de "instant libsi" is vagyok érte.

A tény az, hogy se elég orvos se elég szakdolgozó nincsen.

2023. márc. 11. 18:54
 22/31 anonim ***** válasza:

"Egyébként erre már nem fog válasz jönni, mert be kéne ismerni, higy a "liberálisnak" van igaza...és tényleg baj van."

Válaszoltam rá, lásd a 19. választ. És meg is cáfoltam az állítását rögtön, a kérdésében már hazudott, mivel vannak olyan orvosok, akik 30 éves koruk felett töltik be az első háziorvosi praxisukat. Őket pedig a kérdező NEM számolta meg, csak a 30 év alattiakkal számolt. 🤷‍♂️

2023. márc. 11. 18:54
 23/31 anonim ***** válasza:
22! Te tènyleg be akarid adni, hogy 600 üres praxis az egy pozitívum? 🤔
2023. márc. 11. 18:55
 24/31 anonim ***** válasza:

Itt te akartad beadni, hogy évente 2 házi orvos kerül ki. De ezzel csúnyán felsültél, így most terelsz.

2023. márc. 11. 18:57
 25/31 anonim ***** válasza:

"De ez akkor is csak terelés, nem szégyen kimondani, hogy sz*rban van az eü "

A háziorvosi ügyeleti ellátást most szervezi át a kormány, ügyeleti központokat hoznak létre, a régi kevésbé hatékony rendszerben megszokott módtól eltérően már mentőtisztek vagy okleveles kiterjesztett hatáskörű ápolók is tudnak segíteni a betegeken. 🚑🧑‍⚕️👍

2023. márc. 11. 18:59
 26/31 anonim ***** válasza:

24! Nem mert tényleg ennyi kerül ki. Erre te annyit írtál, hogy van aki 30 fölött kezd el praktizálni. Azok olyanok akik jellemzöen megunják a kórházat, klinikát vagy mühiba miatt elveszik a szakvizsgájukat és kimennek körzetbe, de ilyenböl nincs sok.

Másrészt ez az évi két új pályakezdö házidoki azt mutatja, hogy a fiatalok körében nem népszerü, ami hond mert évi száz új orvos kéne ide. Érted már?

2023. márc. 11. 19:02
 27/31 anonim ***** válasza:

25! Ugye tudod, hogy ez egy tünete annak, hogy nincs elég orvos?

De nem az ügyeleti rendszerröl van szó, hanem a családorvosi praxisokról az két külön dolog.

De a lènyeg és ezzel nem lehet vitatkozni akárhogyvis terelsz, hogy 15000 szakdolgozóval van kevesebb mint kellene és hatszáz háziorvossal.

2023. márc. 11. 19:05
 28/31 anonim ***** válasza:
A legmurisabb az egészben, hogy emiatt amúgy rengeteg baj van, amit az ember belülröl érez, emiatt meg a maradék is menekül innen, ha tud.
2023. márc. 11. 19:07
 29/31 anonim ***** válasza:

"Nem mert tényleg ennyi kerül ki. Erre te annyit írtál, hogy van aki 30 fölött kezd el praktizálni."

Azt nem én írtam. Igazold valami forrással, hogy tényleg ennyi kerül ki. Az nem igazolás, hogy 5 db 30 év alatti van, ha erre akarod levezetni az egészet, abban rengeteg buktató van.

2023. márc. 11. 19:15
 30/31 Alex Fly ***** válasza:

Hogy hány orvos hiányzik a praxisból, abba nem tudok beleszólni, mert nem vagyok szakmabeli.

A másik oldalról viszont ha a háziorvostól kap az ember egy beutalót sürgősségi vizsgálatra, akkor ahhoz, hogy elvégezzék, több hónapos határidővel tudok időpontot kérni -feltéve, ha előtte már telefonon kértem egy időpontot, amikor betelefonálhatok az időpontért...

És akkor a hírekben olvasható anomáliákről még nem is beszéltünk, mint pl. hogy egy vármegyében csak egyetlen szülészet van, de ott is csak hétköznapokon napközben szülhetnek az anyák, hétvégén zárva -és hasonlók.

Na ez a kormánynak a fideszmédia szerint tökéletesen működő és egyre fejlődő egészségügyi rendszere...

2023. márc. 11. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!