Szerintem sokaknak, köztük nekem is egy remény volt ő a politika megváltoztatására. Egy leendő miniszterelnököt láttam benne.
Most felháborodik, hogy az agresszív focihuligánokat, akik hírhedten fasiszták, több meccset is zárt kapussá tettek korábban miattuk fokozottan ellenőrzi a német rendőrség. Aki ismeri az európai futballt, az pontosan tudja, hogy erre több mint szükség volt.
Schiffert nem ezért vesztettük el, hanem mert nagyon ráült ő is a tipikus hergelő, konteóvonatra. A kormánypártiak szerint ő az egyetlen értelmes liberális, de a csávó manapság már nemhogy a Fidesz, hanem inkább a Mi Hazánkra illő narratívát tol.
2023. márc. 10. 11:24
12/18 anonim válasza:
Szóval a periférikus csapdahelyzet és alapvető lemaradottságunk elemzése = konteó. Talán a szkinhed ultrák is nem e csak valaminek a következménye? Nem e az önjelölt jelölt elitünknek véletlenül?
2023. márc. 10. 11:33
13/18 anonim válasza:
"Szóval a periférikus csapdahelyzet és alapvető lemaradottságunk elemzése = konteó."
Természetesen nem, de azok a következtetések és az érzelmi töltet, amit mellétesz már kicsit inkább.
2023. márc. 10. 11:53
14/18 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazók mindig sírnak, most éppen Schiffer miatt...
De Gyurcsányt valahogy sosem sikerül elvesztenetek 🤔🤔
2023. márc. 10. 12:44
15/18 A kérdező kommentje:
gyurcsányt hamarabb vesztettem el, mint orbánt... Az egyik legnagyobb hibája, és legnagyobb bizonyíték is egyben a kollaborációra az, hogy nem csukták le fletót! A csüngőhasú meg akarja reformálni egész Európát, de ahhoz nincs erejük 12 év kétharmaddal a háta mögött, hogy becsukja a patásördögöt. Gratulálok!
2023. márc. 10. 12:50
16/18 anonim válasza:
Schiffer már jó ideje nem számottevő tényező a politikában, úgy rémlik. Ellentétben jónéhány suttyóval.
2023. márc. 10. 21:24
17/18 anonim válasza:
Nem értem egyébként a választásokon való részvételi arányokat. Manapság már nagyon sok információ elérhető, hogy kik ezek az önjelöltek, mi az a rendszerváltásnak csúfolt átmenet és érthető, hogy miért vannak szkinhed, hungarista huligánok. A MIÉP, a korábbi Jobbik, Mi Hazánk egy rendszerkövetkezmény, tünet. A fotbalhuligánok értelmi szintje csak abban különbözik, hogy olykor szétverik a kirakatot. Ebből annyi esik le az "értelmesebb" többségnek, hogy azért ezt mégse kéne, magyarkodás, nácik stb., aztán 30 éve leszavaznak a komprádorelitre. Amúgy ez a "magyarkodás" kifejezés is megérne egy misét. Hallottatok már németkedésről, lengyelkedésről stb.? Tiszta vizet kéne önteni a pohárba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!