Ennyi volt? Schiffert is elvesztettük?
Szerintem sokaknak, köztük nekem is egy remény volt ő a politika megváltoztatására. Egy leendő miniszterelnököt láttam benne.
Most felháborodik, hogy az agresszív focihuligánokat, akik hírhedten fasiszták, több meccset is zárt kapussá tettek korábban miattuk fokozottan ellenőrzi a német rendőrség. Aki ismeri az európai futballt, az pontosan tudja, hogy erre több mint szükség volt.
Schiffer nem libsi, kb. sosem volt. Schiffer kifejezetten konzervatív.
A sztratoszférából sza*rok már a focira. Semmi köze nincs ahhoz, hogy magyar vagy zambézi vagy.
Gyerekkoromban a DVTK és DVSC szurkolók mindig szétverték a stadion környékét, ahol laktunk. Volt, hogy engem is gyerekként többedmagammal lovasrendőrökkel menekítettek ki a stadionból. A fradi csak azért nem balhézott, mert jóban voltak a nyíregyi ultrákkal. Ilyen magyarokra egyáltalán nincs szükségünk!
A sport, a kormány, a beruházások, a befektetők kritizálása nem egyenlő a haza gyalázásával.
Elárulom, hogy nem sok olyan ország van a bolygón, ahol úgy, mint Mo.-on egy hazaáruló kormány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!