Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi volt? Schiffert is...

Ennyi volt? Schiffert is elvesztettük?

Figyelt kérdés

Szerintem sokaknak, köztük nekem is egy remény volt ő a politika megváltoztatására. Egy leendő miniszterelnököt láttam benne.

Most felháborodik, hogy az agresszív focihuligánokat, akik hírhedten fasiszták, több meccset is zárt kapussá tettek korábban miattuk fokozottan ellenőrzi a német rendőrség. Aki ismeri az európai futballt, az pontosan tudja, hogy erre több mint szükség volt.

2023. márc. 10. 10:29
A kérdező szavazást indított:
Elvesztettük
Megvették
Megzápult
12 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Schiffer évek óta fideszes és kb. sosem volt túlságosan értelmes.
2023. márc. 10. 10:32
 2/18 anonim ***** válasza:
7%
Én Fideszesként egyedül az ellenzéki politikusok közül Schiffert tartottam jó politikusnak... most is így gondolom. Pont.
2023. márc. 10. 10:38
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Schiffer nem libsi, kb. sosem volt. Schiffer kifejezetten konzervatív.

2023. márc. 10. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
Nem vesztettem el. Nem a normális szurkolói többséget kéne büntetni, hanem egy életre kitiltani a stadionból akik huligánkodnak. Másrészt a politikai lobbitevékenység miatt, vannak túlkapások és kettős mérce, hogy melyik klubot, nemzeti sportszövetséget mire büntetnek.
2023. márc. 10. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
#6 Érdekes amikor a szerbek nem engedték át egykönynen a fradistákat akkor amiatt nem sírt a sok jobboldali. Valszeg mert ez nem illik bele a gonosz nyugat báncsa a magyarokat narratívába.
2023. márc. 10. 10:44
 6/18 anonim ***** válasza:
24%
Azért mert nem magyarellenes? :XD
2023. márc. 10. 10:45
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Siffer amúgy is egy idióta. Én egy megélhetési politikust/elemzőt láttam benne eddig is.
2023. márc. 10. 10:58
 8/18 anonim ***** válasza:
12%
Jegyzem meg halkan, hogy egyik másik ország sincsen a világon ahol az ellenzék a saját nemzet-e ellen tevékenykedik és gyalázza a saját hazáját. Csak itt van. Schiffer is próbált magyar lenni, de elvesztetted
2023. márc. 10. 11:03
 9/18 A kérdező kommentje:

A sztratoszférából sza*rok már a focira. Semmi köze nincs ahhoz, hogy magyar vagy zambézi vagy.

Gyerekkoromban a DVTK és DVSC szurkolók mindig szétverték a stadion környékét, ahol laktunk. Volt, hogy engem is gyerekként többedmagammal lovasrendőrökkel menekítettek ki a stadionból. A fradi csak azért nem balhézott, mert jóban voltak a nyíregyi ultrákkal. Ilyen magyarokra egyáltalán nincs szükségünk!

2023. márc. 10. 11:11
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

A sport, a kormány, a beruházások, a befektetők kritizálása nem egyenlő a haza gyalázásával.

Elárulom, hogy nem sok olyan ország van a bolygón, ahol úgy, mint Mo.-on egy hazaáruló kormány van.

2023. márc. 10. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!