Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A HVG-n megjelenő cikkeket...

A HVG-n megjelenő cikkeket újabban miért nem lehet kommentelni?

Figyelt kérdés
Mindig volt, ahol letiltották a kommentelést, de ez most már kriminális, úgy kell kutatni a cikket, ahol vannak kommentek. Ebből is 444 lesz?

2023. márc. 10. 08:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4-es, neked különösen, azt nem tudtam, hogy már több bírósági eljárás is folyt ellenük és ezeknek anyagi következménye lett.

Sajnálom, hogy nem lesz kommentfal, mert ahhoz túl rosszak a cikkek, hogy a kommentek nélkül olvassam őket. A 444-et is ezért hagytam ott.

2023. márc. 10. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

"4-es, neked különösen, azt nem tudtam, hogy már több bírósági eljárás is folyt ellenük és ezeknek anyagi következménye lett."

Na várjá, én azt nem állítottam, hogy konkrétan a hvg ellen folyt ilyen eljárás - fogalmam sincs.

Azt mondtam, hogy volt már példa ilyenre a magyar ítélkezési gyakorlatban(nem a hvg ellen).

2023. márc. 10. 09:33
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

#10 Mondjuk a jobboldaliakat nem nehéz triggerelni.

Kb. elég leírnod, hogy a melegek is egyenlőek és már elkezdenek búzizini meg zsidózni. :D

2023. márc. 10. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Amúgy csak mondom, most is lehet a Disqus oldalukon kommentelni.

[link]

[link]

(bár az utóbbi korlátozott)

Illetve van olyan oldal, amin az eddig sem kommentelhető oldalakon lévő cikkeknél biztosít saját lehetőséget. 444-re még böngészős bővítményük is van.

[link]

2023. márc. 10. 11:33
 15/15 Alex Fly ***** válasza:
44%
Mióta a site üzemeltetőjének kell vállalnia a felelősséget a kommentek tartalmáért is, sokan inkább kikapcsolják ezt a lehetőséget. Senkinek nincs kedve pereskedni egy random lóphaszjóska által odaböfögött karakterhalmaz miatt...
2023. márc. 10. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!