Szerintetek ha a DK megszűnne létezni, hogy oszlana meg a pártok népszerűsége?
Figyelt kérdés
Természetesen úgy értem, hogy ezzel együtt Gyurcsány és Dobrev végleg vissza is vonulna a politikától.2023. márc. 8. 20:34
11/24 anonim válasza:
10:
X párt: 30%
Y párt: 10%
Z párt: 12%
Q párt: a maradék.
Na most örüljél.
12/24 A kérdező kommentje:
#11 Betudom a válaszod a lerohasztott oktatási rendszer eredményének.
2023. márc. 8. 21:08
13/24 anonim válasza:
12:
Fidesz: 90%
MH: 19%
A te pártod: 1%
14/24 A kérdező kommentje:
#13 Na, ilyen választ kellett volna adnod elsőre is, te észlény. :D Legalább ma is tanultál valamit, ha már a suliból analfabétaként távoztál.
2023. márc. 8. 21:12
15/24 DK-s válasza:
#12-nek:
Tegyük fel hogy megszűnne. H'lyeség, de tegyük fel.
Szerintem világos hogy sem a MiHazánk, sem a Fidesz soraiba nem mennénk át.
Én úgy gondolom hogy a Momentum és a Nép pártján mozgalom soraiba mennének át.
16/24 anonim válasza:
14: egyetemi és posztgraduális végzettségem is van, te fogyatékos.
17/24 A kérdező kommentje:
#15 Ez egyébként hihetetlen, hogy senki nem fogja fel a kérdést és/vagy nem tudja mit jelent az, hogy 'megoszlás'. Komolyan ennyire az analfabéták országa lett Magyarország? A #3-as válaszomban még külön el is magyarázom, hogy "nagyságrendileg szerintetek melyik párt hány százalékot érne el"? Egyedül a 2,5 pipás tudta normálisan megválaszolni a kérdésemet kábé 4. nekifutásra. Ez egy ennyire bonyolult kérdés a 21. századi Magyarországon?
2023. márc. 8. 21:24
18/24 anonim válasza:
Szerintem legtöbben Jakab Petyához, a nép pártján mozgalomhoz mennének át. Ugyanis a Petya volt a leghűségesebb Gyurcsányhoz a választási kampányban.
19/24 A kérdező kommentje:
#16 Hát nem látszik rajtad és ezért ne engem hibáztass.
2023. márc. 8. 21:24
20/24 anonim válasza:
#5 én nem tartom, hiszen a fideszes szavazók nagy része MSZP szavazó volt, DK-sok is szintén a maszopból jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!