Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külhoni magyarlakta városok...

Külhoni magyarlakta városok visszavétele?

Figyelt kérdés
Azon tűnődtem az elmúlt napokban, hogy mondjuk a szlovák állammal például, nem lehetne megegyezni, hogy tartsanak rendes népszámlálást, EU által ellenőrizve, a magyarlakta szlovákiai városokban? Magyarország persze visszafizetné azokat a gazdasági hátrányosságokat amit az elcsatolás okozna, de ez így elég fair lenne nem? Sajnos Székelyfölddel ez már egy nagy probléma ugyanis nem határmenti terület, de mondjuk ez dél-Szlovákiában lehetséges lenne. Ott van például Komárom is, magyar város volt, magyarok lakják, miért kell az nekik annyira? Csak a környékbéli termőföldek és a gyárak lehetnek a probléma, de mint mondtam azt visszafizethetné Magyarország. Ez lehetséges lenne?

2023. márc. 8. 16:33
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

20: totálisan más helyzet volt akkor, ma ki adna nekünk vissza szlovák területet pl? Az oroszok? Ne vicceljünk.

A NATO tagjai vagyunk a szlovákokkal együtt.Reálisan ez a helyzet, ami nem fog változni jó ideig. 100 év múlva lehet, hogy más lesz, de addigra az országunk egészen más képet fog mutatni, ha így halad a demográfia.

2023. márc. 8. 17:39
 22/50 anonim ***** válasza:
37%
Úgylátom a lepontozásokból hogy elégsok idegen szívű ember van itt.
2023. márc. 8. 17:40
 23/50 anonim ***** válasza:
65%
22: igen, elég sok idegenszívű lepontozott szélsőjobbos van itt, akik valami fantáziavilágba menekülnek ahelyett, hogy az anyaország komoly bajaival foglalkoznának
2023. márc. 8. 17:42
 24/50 anonim ***** válasza:
84%
#23 Amikor egy szélsőjobbost kérdezek Magarország problémáiról akkor mindig kiderül, hogy ők valójában az USAban élnek. Szerintük a legnagyobb problémák: Drag Queen Story Hour, BLM, Netflix, Joe Biden, stb.
2023. márc. 8. 18:05
 25/50 A kérdező kommentje:
Én speciel nem az USA-ban élek, és szerintem a 99% itt él.
2023. márc. 8. 18:09
 26/50 anonim ***** válasza:
27%

A nevetés környékez, mert az jutott eszembe hogy én baloldali liberális vagyok és mégis kiállok az ősi Magyar területek visszavételéért de ennek ellenére a sok dilinyóska jóska kikiáltott engem szélsőjobboldalinak. :)))))

A hazafiság nincs oldalhoz kötve, az vagy van vagy nincs. Aki meg nem hazafi az idegenszívű, mert nem az országot akarja megmenteni hanem a saját rongyos kis életét.

2023. márc. 8. 18:36
 27/50 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos azok az idők elmúltak amikor volt esély a területi revizióra, ezt az országot mindig kirabolták régen az uralkodói osztály tagjai, azokat meg kirabolták a Németek meg az Amerikaiak és most meg a saját kormányunk is kirabol bennünket, olyan kis szerencsétlen csóró ország lettünk hogy minden aljasságot elkell tűrnünk mindenkitől mert nincs erőn rendet teremteni, örülünk ha megtudunk szerényen élni.
2023. márc. 8. 18:44
 28/50 anonim ***** válasza:
42%
26: az igazi hazafi az a jelen ország lecsúszásán aggódik, nem pedig lázálmokat kerget pótcselekvésként
2023. márc. 8. 19:24
 29/50 anonim ***** válasza:
0%
#26 Ezek szerint az MHM balos?
2023. márc. 8. 19:24
 30/50 Alex Fly ***** válasza:
71%
Esetleg ha a határokat nem tologatni akarnátok, hanem eltörölni a picsába...
2023. márc. 8. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!