Külhoni magyarlakta városok visszavétele?
Figyelt kérdés
Azon tűnődtem az elmúlt napokban, hogy mondjuk a szlovák állammal például, nem lehetne megegyezni, hogy tartsanak rendes népszámlálást, EU által ellenőrizve, a magyarlakta szlovákiai városokban? Magyarország persze visszafizetné azokat a gazdasági hátrányosságokat amit az elcsatolás okozna, de ez így elég fair lenne nem? Sajnos Székelyfölddel ez már egy nagy probléma ugyanis nem határmenti terület, de mondjuk ez dél-Szlovákiában lehetséges lenne. Ott van például Komárom is, magyar város volt, magyarok lakják, miért kell az nekik annyira? Csak a környékbéli termőföldek és a gyárak lehetnek a probléma, de mint mondtam azt visszafizethetné Magyarország. Ez lehetséges lenne?2023. márc. 8. 16:33
21/50 anonim válasza:
20: totálisan más helyzet volt akkor, ma ki adna nekünk vissza szlovák területet pl? Az oroszok? Ne vicceljünk.
A NATO tagjai vagyunk a szlovákokkal együtt.Reálisan ez a helyzet, ami nem fog változni jó ideig. 100 év múlva lehet, hogy más lesz, de addigra az országunk egészen más képet fog mutatni, ha így halad a demográfia.
22/50 anonim válasza:
Úgylátom a lepontozásokból hogy elégsok idegen szívű ember van itt.
23/50 anonim válasza:
22: igen, elég sok idegenszívű lepontozott szélsőjobbos van itt, akik valami fantáziavilágba menekülnek ahelyett, hogy az anyaország komoly bajaival foglalkoznának
24/50 anonim válasza:
#23 Amikor egy szélsőjobbost kérdezek Magarország problémáiról akkor mindig kiderül, hogy ők valójában az USAban élnek. Szerintük a legnagyobb problémák: Drag Queen Story Hour, BLM, Netflix, Joe Biden, stb.
25/50 A kérdező kommentje:
Én speciel nem az USA-ban élek, és szerintem a 99% itt él.
2023. márc. 8. 18:09
26/50 anonim válasza:
A nevetés környékez, mert az jutott eszembe hogy én baloldali liberális vagyok és mégis kiállok az ősi Magyar területek visszavételéért de ennek ellenére a sok dilinyóska jóska kikiáltott engem szélsőjobboldalinak. :)))))
A hazafiság nincs oldalhoz kötve, az vagy van vagy nincs. Aki meg nem hazafi az idegenszívű, mert nem az országot akarja megmenteni hanem a saját rongyos kis életét.
27/50 anonim válasza:
Sajnos azok az idők elmúltak amikor volt esély a területi revizióra, ezt az országot mindig kirabolták régen az uralkodói osztály tagjai, azokat meg kirabolták a Németek meg az Amerikaiak és most meg a saját kormányunk is kirabol bennünket, olyan kis szerencsétlen csóró ország lettünk hogy minden aljasságot elkell tűrnünk mindenkitől mert nincs erőn rendet teremteni, örülünk ha megtudunk szerényen élni.
28/50 anonim válasza:
26: az igazi hazafi az a jelen ország lecsúszásán aggódik, nem pedig lázálmokat kerget pótcselekvésként
29/50 anonim válasza:
#26 Ezek szerint az MHM balos?
30/50 Alex Fly válasza:
Esetleg ha a határokat nem tologatni akarnátok, hanem eltörölni a picsába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!