Nektek is feltűnt, hogy Orbán a választások óta hogy visszavett az arcából?
Most szembesült vele, hogy ő sem mindenható...
Egyelőre nem tud mit kezdeni a helyzettel, de előbb-utóbb magához tér -mint a 2002-es pofon után.
Nem tudom, nekem olyan furcsa volt, mintha nem is önmaga lenne.
Lehet hogy változtattak a gyógyszerezésén?
Most szerintem csak keresi önmagát. Ne felejtsük el, hogy egy diktátorról van szó.
A diktátor ha félti a hatalmát, inkább agresszívvé válik. Most azonban minek konfrontálódjon feleslegesen, amikor nincs választás?
Most keveset mutatkozik, stb. hogy ne a vesztes Viktort lássák (mert ő miatta vesztettek a leginkább), neki is szemlélnie kell a pártjában az erőviszonyok alakulását, hiszen ő a pártjában mindig úgy maradt a legerősebb, hogy a nála okosabbakat, és a becsületesebb embereket kigolyózta a pártból még mielőtt megerősödtek volna, vagy eltávolította a közeléből. Párban küzdeti a legerősebbeket a seggnyalásért (ez tény), így nem jut eszükbe leváltani.
Mondjon valaki egy olyan igazán demokratikus pártot, ahol a vezető ennyi ideig ugyanaz marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!