Miért van az, hogy most egészen másképp alakultak a választások, mint tavaly?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsállom, hogy elméletileg az ország tavaly fétisizálta a kormányt, 1 év alatt pedig jelentősen csökkent a támogatottság. Főleg a pesti kerültetek kiemelkedőek. Pedig a tv-be világosan megmondták, hogy meg kell védenünk az országot az ellenzéktől...2019. okt. 14. 13:11
1/7 anonim válasza:
A pesti polik nem tudták elviselni, hogy BP körül fogrog a világ.
A miskoli prolik meg várják a 3ft-os kenyeret. :)
2/7 árokpart válasza:
Nemzeti érzelmű független civil vidéki ember vagyok és a Fidesz ellen szavaztam. Azért mert köze nincsen egy nemzeti kormányhoz mint ahogyan sokan állítják. Egy normális demokráciában a vezetői már ülnének. Na most akkor én is proli lennék?
3/7 mindentudó99 válasza:
Elcsalta a baloldal a választást
4/7 anonim válasza:
Nem Pest körül forog a világ, ott alapból is várható volt, hogy ilyen eredmények fognak születni. Minden egyes megyében a Fidesz elég kiemelkedően teljesített a többi párttal szemben úgyhogy nem tudom honnan jött neked ez a "jelentős" csökkenés elméleted. Egyébként meg ezek a választások nem csak attól függnek, hogy ki kit támogatott a tavalyi választásokon. Én pl akkor nem az MSZP-re, most viszont MSZP-s polgármesterjelöltre szavaztam, mivel attól függetlenül, hogy mit gondolok a pártról összességben, az egy tény, hogy a városunk dolgait 30 éve kiválóan intézi. Gondolom ezzel még sok helyen vannak így az emberek.
6/7 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy a fidesz támogatottsága nem nagyon csökkent, csak több ellenzéki ment el szavazni.
7/7 anonim válasza:
Az ellenzék végre megértette, hogy csak összefogással lehet bármit is elérni. Reméljük így marad és akkor van némi halovány remény, hogy 2022-ben végre elzavarjuk a Fideszt a bús büdös szinkron3.14csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!