Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne, ha visszakapnánk...

Milyen lenne, ha visszakapnánk Szerbiától a Vajdaságot, Ukrajnától pedig Kárpátalját?

Figyelt kérdés
Azért is ezeket a területeket, mert se Ukrajna, se Szerbia nem az EU tagja.

2023. márc. 5. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Nemzetközi kiközösìtès, cserèbe kapnàk kèt legatyàsodott területet ami csak vinnè a pènzt.

Remek ötlet.

2023. márc. 5. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Szar. Vajdaság kb olyan mint Csongrád a 90-es években, Kárpátalja meg mint Szabolcs a 70-esben.
2023. márc. 5. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Függetlenséget kellene adni nekik.
2023. márc. 5. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy vissza kapjuk mert mondjuk szerbia meg ukrajna is megszűnik létezni és kiosztják a földet és jah.

Akkor megugrik a lakosság, az adók, a gdp, a bevétel. Ennyi.

2023. márc. 5. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Szétvernének minket, mi meg a sorozás miatt kénytelenek lennénk pl. Román vagy szerb zászlót kitűzni. Szerbiában az előző népszámláláshoz képest 80 ezer fővel csökkent a magyarság lélekszáma, így van kb. 130 ezer magyar. Romániában alig van 1 millió. Na és Magyarországon ? Nem vállt be a csok, meg a babaellető hitel, mi :"D ? De arra pont jó volt, h. több emberrel szúrjanak ki a magas albérlet meg lakásárak miatt. Ráadásul idén többen vándoroltak ki, mint az előző 5 évben együttvéve...

Ne területeket adjanak, hanem észt!

2023. máj. 3. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:

#19:52

Amikor elvették tőlünk azokat a részeket akkor meg a magyarok voltak ott többen és ez se érdekelt senkit, aki önhatalmúlag szétosztogatta a földjeinket. Hát akkor engem se érdekel, hogy ott most éppen kevés a magyar... Majd elszaporodnak.

2023. máj. 3. 19:58
 7/13 anonim ***** válasza:
6-osnak: Engem meg abszolút nem érdekel senkinek sem a nációja. Én se kereszténynek, se magyarnak nem vallottam magam, mert egyik sem vagyok. :) Világpolgár lett beírva ;)
2023. máj. 3. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:

#20:01

Viszont nem mindenki olyan együgyű mint te. Valakit érdekel a kultúra, a hagyományok, a történelem. Valakinek van igazság érzete, lelkiismerete.

Ha téged ezek nem érdekelnek, akkor nem kell bele ütni az orrod olyanba amihez semmi közöd.

Viszont, ha valamit esetleg elérnének ezek az emberek, akkor úgymond a jutalomért te is sorba állnál...

2023. máj. 3. 20:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Na ez a lényeg, amit írtál: ". Valakit érdekel a..." Maradjunk is ennyiben,. és nem kell általánosítani, kézen fogni, és minden mocskosságra kényszeríteni.

"Ha téged ezek nem érdekelnek, akkor nem kell bele ütni az orrod olyanba amihez semmi közöd."

Nem igaz! Ha elkezdenének lövöldözni az olyanok, mint te vagy, akkor sajnos lenne. Mondjuk nem is járnátok jól vele, hidd el .

Azán mit érnének el, meg milyen jutalom?! Többet adózom, mint több más ember együttvéve :D Mit tudna nekem a te fajtád adni? Amúgy nekem semmi sem kell sem tőletek, sem tőlük.

Csupán el kellene végre fogadni, hogy vannak emberek, akik másként gondolkodnak, és NEM kényszerítik pl. rád a saját felfogásukat, ideáikat. Jó lenne, ha ez kölcsönös lenne.

A lelkiismerethez meg az igazságokhoz, pont az országokat kellene eltörölni, szerintem ez meg is fog történni, mivel lejárt az idejük, de ez csak saját vélemény.

2023. máj. 3. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Senki sem lövöldözne. Az a baj látod, hogy ennyire korlátolt vagy.

Ez az egész kérdés egy "Mi lenne, ha" feltevés arra vonatkozóan, hogy vissza kapjuk a területeinket. Erre írtam, hogy nőne a gazdaság. És hogyha magasabb lehetne emiatt a fizetés akkor azt meg te is elfogadnád... Remélem érted most már.

2023. máj. 3. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!