Mi motivál egy cigányt, hogy a Jobbikra szavazzon?
Figyelt kérdés
Azon cigányok motivációját szeretném megérteni,akik a Jobbikra szavaztak.Fülöp Erik azt állítja,hogy százas nagyságrendben voltak ilyenek Tiszavasváriban.2010. okt. 6. 09:08
1/30 anonim válasza:
esetleg rendet akarnak ők is?
nehéz elképzelni mi?
2/30 anonim válasza:
Szeretnének becsületesen dolgozni,vagy szeretnének közrendvédelmi telepre kerülni???
3/30 anonim válasza:
Több cigány ismerősöm van aki Jobbikra szavazott. Miért kellene nekik külön motiváció? Ugyanazért mint a nem cigányok, rendet, működő gazdaságot, élhető Magyarországot akarnak.
4/30 anonim válasza:
Suicide gondolataik vannak.
Vagy Fülöp Eriknek le kéne állnia a diszkó drogokkal.
5/30 anonim válasza:
59es ne írkálj már idétlen válaszokat, mert azt hiszik én vagyok :D
6/30 anonim válasza:
Ismertem olyan cigányokat, akik nem a putrizós, láblógatós életet élik. Mégis félnek a Jobbiktól, mint a tűztől, még a Fidesztől is. Mocskos fasisztáknak gondolják őket, akik ki akarják irtani szegényeket. Szóval még nekik is olyan beszűkült, média által megmondott gondolkodásuk van. Nem tudom elképzelni, hogy van olyan köztük, aki jobbosra szavazna.
8/30 anonim válasza:
Honnan tudják,hogy a Jobbikra szavaztak! A szavazás titkos,mondani pedig mindent lehet.
9/30 anonim válasza:
azért, mert tudják hogy a bűnöző cigányok rontják az ő renoméjukat, és rendet akarnak. igen, vannak becsületes cigányok, akik dolgoznak.
10/30 anonim válasza:
Attól becsületes egy cigány, hogy a Jobbikra szavaz? Ne röhögtesd ki magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!