Ha orvosként kilépek a Kamarából/tagja maradok, az milyen előnyökkel/hátrányokkal fog járni rám nézve?
Nem tudok dönteni, amúgy sem nagyon szoktam politizálni.
A tagdíj elég húzós egy évre, én amúgy nem érzem h túl sokat tenne bármihez is hozzá.
Kedves doktor úr !
Holnap majd egy komplikált vagbélműtét kapcsán fogod kérni a bölcs gyk kommentelők véleményét ?
Nem vagy te orvos csak egy fideszes troll. Annak is gyenge.
Azért évi 50e nem olyan sok, hogy egy orvos ne tudná kifizetni.
A meszk teljesen más, ott (ha jól tudom) nem volt "váltás", mint az orvosi kamaránál, ahol a fideszhű elvtársat jól hazaküldték.
Az, hogy most normális orvosbérek vannak és megszűnt a hálapénz, a kamarának köszönhető.
Kérdező, orvosként az a véleményem, hogy ha nem rezidens vagy, akkor ez a kérdés ultra gáz.
Te tényleg ennyire tájékozatlan vagy, vagy gyesen reszelgeted a körmödet?
9: szerintem egyáltalán nem nehéz a döntés.
A kormány át akarta alakítani az ügyeleti rendszert. A kamara jelezte, hogy kritikái vannak és miután nem foglalkoztak a véleményükkel, ezért kérte az orvosokat, hogy ne lépjenek be az új rendszerbe.
Erre a kormányzat 24 óra alatt bosszúból gyakorlatilag kiherélte a kamarát.
"Ha most mégis csinálnak valamit" - eddig is csináltak "valamit".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!