Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez?

Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

A magyar kormány Jeruzsálembe költözteti a nagykövetséget. (ideje volt).

Messze áll tőlem a keleti despotista illiberalizmus amit a magyarok 54% támogat, de végre egy jó program amit én is el tudok fogadni.

Szerintem ha ez a folyamat valóban beindítja, hogy egyre több nemzet fogadja el, akkor lehetséges hogy prófétikus korszakba lépünk hamarosan.

Eddig csak:

USA

Guatemala

Honduras

Kosovo

van nagykövetsége Jerzsálemben.

2. Európaiként, és a világon 5.-ként ez tök szuper..

2023. márc. 4. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez korai volt, semmi kézzelfogható előnyünk nem lesz belőle. (Hacsak nincs valami titkos megállapodás Izraellel...)
2023. márc. 4. 07:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Te is csak az előnyöket nézed?

Most hogy fogja beadni a főispán, hogy Mo az USA útját választotta, és támogatja Trump tervét? Mondjuk igaz Trumppal spanok voltak, de a Mandi oldalán, sípólnak a Fideszesek, azon cikknél, hogy az EU mit szól bele, Amerika bábja… 😂😂

Szerintem azt se tudják merre vannak arccal… Ha azok lennének, már rég költöztek volna ők is, ha ha választani kell 100x USA, mint a kelet.

2023. márc. 4. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Most őszintén: nem mindegy az neked vagy nekem, hogy hol van?
2023. márc. 4. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!