Magyarország miért ilyen kegyetlenül rosszléti, annak ellenére hogy Európában van?
Indiában egy IT programozó az kb. luxus villában lakik és egy egész háremet tart. Magyarországon egy IT-s az meg egy panelproli. És akkor még nem beszéltünk azokról, akik kevésbé jövedelmező munkahelyeken dolgoznak, azok itt nálunk éhenkórászok egyenesen.
Tudom, hogy mi vagyok Európa legalja nagyjából, minden szempontból, de mégis, a harmadik világ legtöbb részén miért magasabb az életszínvonal?
"echte indiai szintet, rohadó patakkal, áram nélkül, a szart öntheted az utcán magad elé, igazi álomélet."
Szerinted egy pedagógus Magyarországon, a szülei és a férje segítsége nélkül, nem így élne, 5 év egyetem után?
13.
Nem.
Nettó 260 induló.
Szoba bérlése Budapesten + bérlet= 110.000 ft
Kaja = 100.000 ft
Tisztálkodás, ruhászkodás =50.000 ft
Tehát ez minden, csak nem nyomor. Bár tény, hogy ez csak vegetálás, de messze van az indiai színvonaltól.
“ Kérdező, javaslom, költözz ki valamelyik fejlett nyugati országba, dolgozz ott, és szólj, mikor tudtál ott önerőből saját lakást venni.”
Míg a magyar többsége otthon marad, ők még 7 gyerekkel is el mennek óceánjáró utakra… + az évközi nyaralások
Inkább mondjuk úgy, hogy szomorú hogy Indiához kell hasonlítanom Magyarországot, egy olyan országot amelyik a legkevésbé tudott élni azzal, hogy Európában van, és ahol a vásárlóerő/életszínvonal már Bulgáriánál is alacsonyabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!