Melyik volt 2010-től Gyurcsány Ferenc legviccesebb nyelvbotlása, dumája szerinted?
Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 11:18
A kérdező szavazást indított:
Aki hideg és langyos, az üljön fel a gázsütőre!🙃
Legnagyobb kétszámjegyű prímszám? 11, segítek magának 11. Nem? Ja legkisebb.🤭
Essen rám a... Nem tudom aa... Terép csecső. Hogyan? Ja cserép tető.🤣
Vannak még olyan szavazókörök, ahol kígyók... Kígyók... Kígyóznak.😂
Az MSZP és a DK megállapodásának a lényege, hogy le kell váltani a DK-t! Nem így van! Kezdjük újra!😅
Vannak rongy emberek. Vannak még rongyabbak. És van a legrongyabb ember.😆
Akinek téveszméi vannak és például Napóleonnak, macskának, vagy Magyarországnak képzeli magát, azt a köz- és orvosi nyelv tudathasadásosnak hívja.😄
Talán az én 85 éves anyám felelős azért, ami ebben az országban történt, vagy ön?😃
Nem a magunk országát akarjuk a győzelemmel elősegíteni hanem valamennyi Magyarországát.😀
23 szavazat
3/13 anonim válasza:
"Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"
4/13 A kérdező kommentje:
Youtubeon vannak még, csak itt a szavazásnál a helyek száma véges.
2023. márc. 3. 12:01
5/13 anonim válasza:
Nehéz a döntés... És jó a válogatás.
6/13 A kérdező kommentje:
Nehéz döntés lenne nekem is, ha szavazhatnék. De talán a prímszámosat jelölném be.
2023. márc. 3. 12:11
7/13 anonim válasza:
Látjátok gyerekek, na ezért nem szabad napi szinten gyógyszerre alkoholt inni.
8/13 anonim válasza:
Az összecsórt fontok is jók, de már régi. Az újabbak közül a kígyózó kígyók.
9/13 A kérdező kommentje:
Az összecsórt fontokat is be akartam rakni, de az jóval 2010 előtti. Ettől függetlenül legendás.😅
2023. márc. 5. 20:40
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!