Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók miért nem...

Fidesz szavazók miért nem kritizálják az ukrán menekülteket amiért azok Németországba mennek?

Figyelt kérdés
Szíriai menekültek esetében a fideszesek azt mondták hogy nem menekültek hanem gazdasági bevándorlók mert nem álltak meg az első biztonságos országban. Most az ukrán bevándorlók sem állnak meg az első biztonságos országban. Mennek tovább Németországba.

2023. márc. 3. 10:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#30 Értem. Szóval igaza volt annak aki korábban írta: "teszed a hülyét".

Nem gond, ez a valóságon nem változtat, csak te pislogsz újra meg újra ha nem érted miért is nem illeszkedik a világ az elképzeléseidbe.

2023. márc. 3. 16:31
 32/37 A kérdező kommentje:
Tehát nem tudsz értelmes magyarázatot adni illetve a saját statisztikád téged cáfol.
2023. márc. 3. 16:51
 33/37 anonim ***** válasza:

#32 Megtettem én is meg más is, értelmesen válaszoltunk és a tiéddel szemben valós, helyes adatokat mutattunk neked.

Csak te szándékosan nem vagy hajlandó megérteni. Teszed a hülyét.

Tudod te nagyon is jól miről van szó. A kérdés csak az, hogy pénzért teszed a hülyét vagy csak ostoba trollkodásból.

2023. márc. 3. 16:58
 34/37 A kérdező kommentje:

Pénzért? :) Ha ezért pénzt lehet kapni, akkor mond el ki fizet mert érdekelne :)

Mi az ostobaság abban amit írtam? Teljesen egyértelmű az azonosság a a szíriai és az ukrán háborúban mégis a fideszesek szerint az ukránok menekültek, a szírek pedig gazdasági bevándorlók. Azt is bizonyítottam statisztikával hogy a közel keleti migránsokkal teli Németország nem veszélyesebb mint Magyarország.

2023. márc. 3. 17:23
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
34) Nem érted, hogy 2015-ben alig jött szír "menekült"? A legtöbben nem is Szíriából jöttek, max szírnek állították magukat.
2023. márc. 3. 18:00
 36/37 A kérdező kommentje:
Hát akkor honnan jöttek?
2023. márc. 3. 18:38
 37/37 anonim ***** válasza:
Mintha nem volna amúgy mindegy hogy miért mennek tovább, nézzük a jó oldalát, nem itt maradnak.
2023. márc. 3. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!