Fidesz szavazók miért nem kritizálják az ukrán menekülteket amiért azok Németországba mennek?
#30 Értem. Szóval igaza volt annak aki korábban írta: "teszed a hülyét".
Nem gond, ez a valóságon nem változtat, csak te pislogsz újra meg újra ha nem érted miért is nem illeszkedik a világ az elképzeléseidbe.
#32 Megtettem én is meg más is, értelmesen válaszoltunk és a tiéddel szemben valós, helyes adatokat mutattunk neked.
Csak te szándékosan nem vagy hajlandó megérteni. Teszed a hülyét.
Tudod te nagyon is jól miről van szó. A kérdés csak az, hogy pénzért teszed a hülyét vagy csak ostoba trollkodásból.
Pénzért? :) Ha ezért pénzt lehet kapni, akkor mond el ki fizet mert érdekelne :)
Mi az ostobaság abban amit írtam? Teljesen egyértelmű az azonosság a a szíriai és az ukrán háborúban mégis a fideszesek szerint az ukránok menekültek, a szírek pedig gazdasági bevándorlók. Azt is bizonyítottam statisztikával hogy a közel keleti migránsokkal teli Németország nem veszélyesebb mint Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!