Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-t miért nem lehet...

Az LMBTQ-t miért nem lehet viccként felfogni?

Figyelt kérdés
Ez az egész propaganda azért erőlködik annyira, hogy komolyan vegyék. Viszont a lakosság jó része csak kineveti őket. Régen is azt mondták mikor valaki teljesen tudatán kívül volt, hogy azt sem tudja fiú vagy lány. Most meg lám vannak emberek, akik ezt eljátsszák és társadalmi elismerést várnak érte. Az egyetlen dolog, hogy na felnőttként könnyű helyén kezelni az ilyesmit, gyerekek esetében nehezebb, de ott is, ha normális közösségben nevelkedik, akkor valószínűleg nem fog lelkesedni az ilyesmiért .

2023. márc. 1. 17:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

#11 Nem baj ha valaki meleg,csak más ne legyen az. Az ám a logika!

Csak egyszer támasztaná alá valamelyik jobber egy tudományos kutatással azt hogy a netflixtől tömegesen búzúlnak be a gyerekek, vwgy lesznek drogosok, alkeszok,bűnözők.

Nem is tudom miért nem hivatkoznak valódi tényekre ebben a kérdésben soha. :)

2023. márc. 1. 22:07
 12/31 anonim ***** válasza:
42%

"Régen is azt mondták mikor valaki teljesen tudatán kívül volt, hogy azt sem tudja fiú vagy lány. Most meg lám vannak emberek, akik ezt eljátsszák és társadalmi elismerést várnak érte."

Szerintem te kevered az elismeres fogalmat az elfogadas fogalmaval. Nezz utana, melyik mit jelent!

2023. márc. 1. 23:00
 13/31 anonim ***** válasza:
8%

12: amit sokat látsz, a tudatodban azzá válsz!

Nem elég tény neked az, ami ma a világban körülöttünk folyik ?!

Épeszű ember nem statisztikai adatokat, meg kutatásokat olvasgat, hanem tapasztal, amikor kimegy a gyakoriról az életbe...

Nem baj az, ha valaki bzi, csak ne terjessze, ne az legyen a követendő példa, ne arra legyen valaki büszke és főleg ne rontsa meg a gyerekeinket - ennyi, amit fel kellene fogni!

2023. márc. 1. 23:06
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

"Nem baj az, ha valaki bzi, csak ne terjessze, ne az legyen a követendő példa"

Szerintem te is nézz utána az "elfogadás" és a "követendő példa" kifejezések közti különbségnek. Másrészt, elég fura környéken lakhatsz, én pl. hiába megyek ki az utcára, szinte sosem tapasztalok egyetlen egy meleget sem, mint ahogy 20 évvel ezelőtt sem láttam sokat belőlük. (Vagyis hogy lehet, hogy látok, de nem tudom róla hogy meleg.)

2023. márc. 2. 00:29
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

Lehet vagy sem - úgy kezelni, - én viccként kezelem!

-Idétlen görcsölés a semmin, amin csak röhögni lehet.

Jókat röhögök azokon a szerencsétleneken is, akik habzó szájjal játsszák a falu bikáját és csinálják tök feleslegesen a feszültséget e körül az idétlenség körül! :DDDDDDDD

2023. márc. 2. 04:39
 16/31 anonim ***** válasza:
26%

"Szerintem te is nézz utána az "elfogadás" és a "követendő példa" kifejezések közti különbségnek."

Én elfogadom a bzit, ha otthon buzul vagy a bzibárban.

Azt viszont nem fogadom el, ha nem tartja tiszteletben a normális társadalmi szabályokat és a közintézményekbe, iskolákba is beviszi, kérkedik a másságával illetve szándékosan provokál.

Tanuljon meg viselkedni és ELFOGADNI a szabályokat!

Ennyi!

2023. márc. 2. 15:34
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

"Én elfogadom a bzit, ha otthon buzul vagy a bzibárban."

Ebből a megnyilvánulásodból tökéletesen süt, hogy te mennyire fogadod el a melegséget. Semennyire.

Ugyanakkor a melegek döntő többsége a négy fal között csinálja otthon, tehát eleve nyitott kapukat döngetsz.

Egyébként meg te is megtanulhatnád elfogadni a szabályokat, én nem a sértő b*zi megnevezéssel illetni őket. Ez szerintem egy normális társadalmi szabály. Abból is láthattad volna, hogy a szó kiírását nem engedélyezi a GYK, de neked ennek ellenére is ezzel a sértő jelzővel kellett illetned őket. És még te papolsz itt társadalmi szabályokról, miközben önkényesen áthágod őket. Majd akkor ugassál, ha sikerült megtanulnod és elfogadnod az ilyen szabályokat, addig meg inkább csitu legyen, rendben?

2023. márc. 2. 15:44
 18/31 anonim ***** válasza:
17%

17: majd azt én eldöntöm, hogy mit és hogy írok, te nekem nem parancsolsz !

Pontosan a hozzád hasonló megnyilvánulások miatt utálják sokan a bzikat.

Nekem volt hmoszxuális kollégám, de még ő se sértődött meg a bzin és tudott normálisan viselkedni.

A legtöbb bzi viszont nem tud, sajnos!

És ő miattuk szív a többi meleg is.

2023. márc. 2. 21:02
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
18 ugy van, bzizzal csak, ha ettol all fel neked a cerka... Biztos ettol erzed magad nagyfiunak.
2023. márc. 2. 21:30
 20/31 anonim ***** válasza:
LOL
2023. márc. 2. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!