Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér reagált Sebestyén...

Puzsér reagált Sebestyén Balázs rádióban folytatott politizálására. Igaza van ezzel kapcsolatban vagy nincs?

Figyelt kérdés

[link]

Amikor Balázs azt mondta, hogy "Az elmúlt ötven évben sokkal több vér szárad Amerika lelkén, mint az oroszokén”.

2023. márc. 1. 09:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nézd! Elég nehéz összehasonlítani egy egzakt tudományágat a bölcsészettel.

Nagyon leegyszerűsítve az egyiket ki tudod számolni, a másikat meg hááát... A többség véleménye bekerül a könyvekbe, de mindenkinek megvan a maga elképzelése.

Onnan tudhatod igaza van-e, hogy utánanézel az állításainak. Ha pedig annyira nem érdekel a dolog, hogy erre időt áldozz, akkor hagyd a fenébe a véleménynyilvánítást is.

2023. márc. 1. 10:43
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

En ahogy olvastam a cikket szinte Puzser hangjat hallottam ahogy levegovetel nelkul hadarva mondja a magáét.

En sajnálom őt. Jo szar lehet így élni hogy minden nap 200as vérnyomása lesz mert masbol sem all az elete mint a magyar es kulfoldi politika meg a celebek. Meg egy staeket se tud elvezni szerintem mert kozben azon filozik hogy biztos a gázszerelő csordajabol van a hús.

En sokkal jobban kedvelem amikor a semmirekello celebeket ossza mint hogy külpolitikai elemzeseket tesz. Es igen engem is rohadtul irrital a stilus, hogy direkt olyan szavakat, kifejezeseket hasznal hogy még intellektuálisabbnak tunjon. Szerintem erőltetett, foleg ez a posztmodernezese,nonstop.

2023. márc. 1. 15:20
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Oké, ismeri őt már mindenki. De hogy jön ez ide!? :D

2023. márc. 1. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Burkoltan benne van a valasz. 😂Nincs igaza. Nem azert mert Balazs targyilagosan teved az aldozatok szamat illetően (usa,orosz) hanem mert megkerdojelezi Balazs jogat a véleménynyilvánítással kapcsolatban.

Mert ez a Puzser pl Juventus drukker. Na most en lealazhatom mert mas a velemenye valamirol mint nekem?

2023. márc. 1. 15:44
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Egy szóval sem írta, hogy ne lenne joga bárkinek a kerek világon a véleménynyilvánításhoz.

Csak azt mondta, hogy Balázs nem okos és ne hallgassunk rá. És ebben igaza is van.

2023. márc. 1. 15:47
 16/22 anonim ***** válasza:
25%

Ne csak a szavak jelentesed vizsgald, mondta egyszer Puzser. A kritikaja arra iranyul hogy Balazs hulye ezert ne legyen velemenye.

Attol mert Balazs hulye, nem mondhatja el azt a sajat musoraban?

En sem mondom Puzsernak hogy nem ertesz a focihoz, ne allj neki olasz bajnoksagot elemezni mert eletedben egy meccset se jatszottal.

Es Balazs egyaltalan nem ostoba. Attol mert kepes magabol hulyet csinalni, magan nevetni vagy olyan musorokat csinalni ami Puzser ertekrendjebe nem fer bele, meg nem jelenti hogy hulye. Lehet a politikához nem ert annyira mint Puzser, de mondjuk a Puzser meg az emberekhez nem ert.

Puzsernek az a szerencséje hogy ilyen vilagot elunk es ilyen orszagban elunk. Egy normalis vilagban az ilyen mindent is kritizalo bohocot mar reg kitaszitottak volna. Es az az igazan szörnyű hogy ez a faszi egy normalis vilagban is talalba konstansan kritizálni valót. Neki ez az élete. Gondolom a haboru elol o menekulne eloszor, aztan irna cikkjeit kulhonbol.

2023. márc. 1. 16:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, vannak olyan emberek a világon, akik mindig mindent fejleszteni szeretnének, jobbá akarnak tenni. Ehhez kell egy olyan látásmód, amivel mindenben a hibát keresed. Igazad van, neki sem egyszerű ez. Vannak dolgok, amiken a pszichológus sem segíthet.

Vann olyan emberek is, akik folyamatosan kiforgatják a másik szavát és szándékosan nem akarják aszerint értelmezni a szöveget. Mégis el kell fogadnunk őket is, ahogy a többi különböző embert.

2023. márc. 1. 16:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Jó lehet annak aki "abból él", hogy osztja az észt. És ez Puzsérra ugyanúgy illik mint S.Balázsra.
2023. márc. 1. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

>Attol mert Balazs hulye, nem mondhatja el azt a sajat musoraban?

Szerintem nem. Elmondhatja a saját haveri körében, vagy egy kocsmában, de egy milliók által hallgatott műsorban szerintem nem jó ötlet hülyeséget terjeszteni. (És mindegy, hogy Putyinról, az Ukránokról, Bidenről, Trumpról, Orbánról, stb.)

2023. márc. 2. 08:37
 20/22 anonim válasza:
25%
Puzsér egy senki.
2023. márc. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!