Puzsér reagált Sebestyén Balázs rádióban folytatott politizálására. Igaza van ezzel kapcsolatban vagy nincs?
Amikor Balázs azt mondta, hogy "Az elmúlt ötven évben sokkal több vér szárad Amerika lelkén, mint az oroszokén”.
"Balázs bármikor kinyitja a száját ösztönszerűen "
Mondod ezt pont te.
Most őszintén kérdezem mindenkitől: Tett le Sebestyén Balázs az asztalra valaha is egy művészetileg vagy tudományosan értékelhető intellektuális médiaterméket?
Saját bevallása szerint is a súlytalan szórakoztatás volt a célja az első perctől a médiában. Miért kéne akkor bármilyen komoly témában rá hallgatni?
“ Most őszintén kérdezem mindenkitől: Tett le Sebestyén Balázs az asztalra valaha is egy művészetileg vagy tudományosan értékelhető intellektuális médiaterméket?”
Nem, és Puzsér? Attól mert minden mondatába beleteszi a posztmodern szót, még nem lesz intellektuális.
Te se leszel intelligens(!) attól, hogy húgy geritől idézel... :D
Kicsit többet foglalkozott társadalomtudományi témákkal Robi, mint a legtöbb kortárs szerző az újságok vagy könyvek lapjain, esetleg képernyőn.
Hát nem tudom, ha olyan témában szólal meg amihez én értek (pl természettudományok) akkor óriási baromságokat szokott mondani. De ismerek olyat aki színészettel foglalkozik, ő meg a filmkritikáit szidja, hogy olyan mintha valami amatőr szólna hozzá a témához. Akkor ezek alapján honnan tudjam, hogy amiben én nem vagyok toppon ott milyen ostobaságokat beszél össze vissza, csak úgy tálalja, mint aki ért hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!