Miért van az, hogy a Facebookon a magyarok, oroszpárti,Putyinistenítő hozzászálásokat írnak, miközben a Redditen, ukránpártiakat?
A redditen olvasom, ott szinte csak ukránpártiakat írnak. Miközben a Facebookon, azt láttom, éljen Putyin, éljen, végre nácitlanít hajrá stb...
Miért van ekkora különbség?
8 "sikerült kicsit ellentmondj önmagadnak. Azt írod: "A facebookon én egyformán látok mindkét oldalt pártoló hozzászólásokat", aztán meg azt, hogy: "Sajnos független platformok ahol nem a két szekta ural mindent nem igazán vannak."
Látod milyen ostoba vagy? Most írta le, hogy a két szekta terjeszti mindenhol a dolgokat pl FB-én egyszerre, erre te leoltod. Nincs ellentmondás pistike te vagy a hülye -.-
"Most akkor, ha a Facebookon te mindkét oldalt látod, akkor a Facebook maga szerinted független platform - nem?"
Nem az, mert a facebookon is folyamatosan tűnnek el kommentek teljesen véletlenszerűen, igaz mindkét oldalról de akkor is törlik. Ez nem pártatlan.
11-es, látod, milyen ostoba vagy? Még elemi szövegértelmezési képességeknek sem vagy birtokában, csacsi!
Ha egy PLATFORMON jelen van KÉT SZEKTA és ott MINDKETTŐ TERJESZTI "a dolgokat", akkor MAGA A PLATFORM IGENIS FÜGGETLEN, butus (mert mindkét szektának teret enged).
Ha az én kertemben te és egy másik hülyegyerek összeverekedtek, nem én vagyok a hibás és nem a kert - hanem ti! Érted, mórickám?
Tehát ha mindkét szektának szabad teret enged egy PLATFORM, akkor nem lehet rá azt mondani, hogy maga a platform nem független (a szektások azok, akik nem függetlenek). Érted, buti?
"Lehet, hogy az Azov alatti NATO tábornokokról irkáltál, és már unták ezredjére is megcáfolni a Kreml propagandát."
Pontosan erről a szektás gondolkodásról beszéltem. Mi az a Kreml propaganda? Bármi ami nem ukrán párti, erre hivatkozva lehet cenzúrázni ami neked nem tetszik. Az nem Kreml propaganda ha szerintem mindkét oldal hibás abban hogy idáig jutott a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!