Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a Facebooko...

Miért van az, hogy a Facebookon a magyarok, oroszpárti,Putyinistenítő hozzászálásokat írnak, miközben a Redditen, ukránpártiakat?

Figyelt kérdés

A redditen olvasom, ott szinte csak ukránpártiakat írnak. Miközben a Facebookon, azt láttom, éljen Putyin, éljen, végre nácitlanít hajrá stb...

Miért van ekkora különbség?

2023. febr. 28. 10:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

8 "sikerült kicsit ellentmondj önmagadnak. Azt írod: "A facebookon én egyformán látok mindkét oldalt pártoló hozzászólásokat", aztán meg azt, hogy: "Sajnos független platformok ahol nem a két szekta ural mindent nem igazán vannak."

Látod milyen ostoba vagy? Most írta le, hogy a két szekta terjeszti mindenhol a dolgokat pl FB-én egyszerre, erre te leoltod. Nincs ellentmondás pistike te vagy a hülye -.-

2023. febr. 28. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Most akkor, ha a Facebookon te mindkét oldalt látod, akkor a Facebook maga szerinted független platform - nem?"

Nem az, mert a facebookon is folyamatosan tűnnek el kommentek teljesen véletlenszerűen, igaz mindkét oldalról de akkor is törlik. Ez nem pártatlan.

2023. febr. 28. 11:32
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

11-es, látod, milyen ostoba vagy? Még elemi szövegértelmezési képességeknek sem vagy birtokában, csacsi!

Ha egy PLATFORMON jelen van KÉT SZEKTA és ott MINDKETTŐ TERJESZTI "a dolgokat", akkor MAGA A PLATFORM IGENIS FÜGGETLEN, butus (mert mindkét szektának teret enged).

Ha az én kertemben te és egy másik hülyegyerek összeverekedtek, nem én vagyok a hibás és nem a kert - hanem ti! Érted, mórickám?

Tehát ha mindkét szektának szabad teret enged egy PLATFORM, akkor nem lehet rá azt mondani, hogy maga a platform nem független (a szektások azok, akik nem függetlenek). Érted, buti?

2023. febr. 28. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

"Lehet, hogy az Azov alatti NATO tábornokokról irkáltál, és már unták ezredjére is megcáfolni a Kreml propagandát."

Pontosan erről a szektás gondolkodásról beszéltem. Mi az a Kreml propaganda? Bármi ami nem ukrán párti, erre hivatkozva lehet cenzúrázni ami neked nem tetszik. Az nem Kreml propaganda ha szerintem mindkét oldal hibás abban hogy idáig jutott a helyzet.

2023. febr. 28. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert a reditten törlik a hozzászólásokat.
2023. febr. 28. 11:38
 16/19 anonim ***** válasza:
13# Mondok egy példát, ha nekem van egy platformom ahol két szekta írogat és én törlök bizonyos politikai véleményeket, mert mondjuk nekem más álláspontom van, akkor én pártatlanul működök? A két szekta viszonylatában lehet, de politikailag egyáltalán nem. Erre gondoltam.
2023. febr. 28. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
Gondom mert a redvittet meg az uki-propagandisták szállták meg. Lapozhatunk.
2023. febr. 28. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Az én facebookomban nem írnak Putyin párti hozzászólásokat.
2023. febr. 28. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
A Facebook tele van Fideszes bérkommentelőkkel és gondolom ki van adva nekik az utasítás.
2023. márc. 14. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!