Szerintetek ki a hibás amiatt, hogy elrontottam az életem és egy senki lettem?
Talán kényszerítettek rá hogy így alakítsd az életed? Anno volt egy osztálytársam, ő is a lébecolás nagy mestere volt, persze az ötödik osztállyal be is fejezte a tanulmányait. És akkor most több mint tíz év után sír hogy mert belőle semmi sem lett és hogy csak bűnözésből tud megélni. Hát mondom, barátom ha én el tudtam végezni az általánost és utána egy jó szakmát szerezni akkor te is. Csak hogy nekem nem 0-24-ben a hülyeségen járt az eszem a tanulás helyett.
Viszont az hogy most utólag sír valaki emiatt az ismét nagy hülyeség, ahelyett hogy utólag képezné magát, letenné az érettségit és egy szakmát is esetleg. A sírással-rívással senki sem lesz előrébb.
Több tényezőtől függ. Részeben egyéni rossz döntések sorozata, de lehet benne genetika, rosszkor voltál rossz helyen, esetleg többször is. Az se mindegy, hogy helyrajzilag hová születik az ember, mikor, és egy nagy adag szerencse is kell a sikeres élethez.
Teszem azt, vélhetően jobb élete lesz egy arab herceg egyszem gyerekének, mint aki egy indiai lepratelepen születik meg.
EZ ORBÁN HIBÁJA!
BENYELTÉTEK AZ M1 PROPAGANDÁT!
Nem látjátok, hogy mindenért (is) a fidesz a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!