Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki a hibás amiatt,...

Szerintetek ki a hibás amiatt, hogy elrontottam az életem és egy senki lettem?

Figyelt kérdés

2023. febr. 27. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Ez a te felelősséged
Ez kizárólag Orbán Viktor hibája. Ne bánkódj, mindenről csak a kormány tehet.
33 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Attól függ. Hogyan ment tönkre az életed és milyen helyzetben vagy most?
2023. febr. 27. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem a gonosz Gyurcsány miatt lettél hajléktalan aki fegyvert fogott a fejedhez, hogy vegyél fel svájci frank alapú hitelt?
2023. febr. 27. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Talán kényszerítettek rá hogy így alakítsd az életed? Anno volt egy osztálytársam, ő is a lébecolás nagy mestere volt, persze az ötödik osztállyal be is fejezte a tanulmányait. És akkor most több mint tíz év után sír hogy mert belőle semmi sem lett és hogy csak bűnözésből tud megélni. Hát mondom, barátom ha én el tudtam végezni az általánost és utána egy jó szakmát szerezni akkor te is. Csak hogy nekem nem 0-24-ben a hülyeségen járt az eszem a tanulás helyett.

Viszont az hogy most utólag sír valaki emiatt az ismét nagy hülyeség, ahelyett hogy utólag képezné magát, letenné az érettségit és egy szakmát is esetleg. A sírással-rívással senki sem lesz előrébb.

2023. febr. 27. 12:27
 4/10 Sulek Péter ***** válasza:
89%
Valószínűleg nagy részben a te hibád,a saját felelősséged,de mindig talpra lehet állni. Akárhánszor mész rossz irányba,mindig meg lehet fordulni :)
2023. febr. 27. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Ezt így nem lehet megmondani. Ahhoz kéne egy-két információt arról is tudni, hogy milyen körülmények között ment tönkre az életed, és az se mellékes, hogy hány éves vagy.
2023. febr. 27. 12:37
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
A fidesz.
2023. febr. 27. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezért általában a család felelős, hogy nem tudnak jó példát mutatni,illetve jó útra terelni a gyereket.
2023. febr. 27. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Több tényezőtől függ. Részeben egyéni rossz döntések sorozata, de lehet benne genetika, rosszkor voltál rossz helyen, esetleg többször is. Az se mindegy, hogy helyrajzilag hová születik az ember, mikor, és egy nagy adag szerencse is kell a sikeres élethez.

Teszem azt, vélhetően jobb élete lesz egy arab herceg egyszem gyerekének, mint aki egy indiai lepratelepen születik meg.

2023. febr. 27. 13:10
 9/10 A kérdező kommentje:

EZ ORBÁN HIBÁJA!

BENYELTÉTEK AZ M1 PROPAGANDÁT!

Nem látjátok, hogy mindenért (is) a fidesz a hibás!

2023. febr. 27. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Vagyunk még egy páran ilyen jónevű senkik. Akik nem léptünk be semmiféle társadalmi lobby- és érdekcsoportba, pártba, hitéleti felekezetbe, csak egyszerűen tettük a dolgunkat, termeltünk értéket (amit igyekeztek mások lefitymálni). Megírtuk mások doktori disszertációját a nálunk tehetségtelenebbeknek, akik aztán a mi feletteseink lettek és kaptak érdemtelenül kitüntetéseket, pénzbeli és egyéb jutalmakat, hivatali előléptetést. Mi pedig boldogan élünk, mert nem kell kényszeredett hálát éreznünk azért, hogy olyan szintre jutottunk, amiért nem mi magunk dolgoztunk meg.
2023. febr. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!