Orbán miért nem hüppögött?
Kedves igen magasan kvalifikált Kérdező, kérlek vegyél mély levegőket, tedd le a pálinkáspoharad(amit Vezéred engedélyével már otthon főztél), szemed függesszed az Orbánbullára és figyelj egy kicsit.
Nem baj, ha Fidesz- imádó vagy, így fogadunk el, mindenkinél magánál az értékrend.
Nem baj, ha provokatív kérdést írsz, majd kezeljük.
A baj ott kezdődik, hogy ha nem tetsző választ kapsz, akkor ahelyett, hogy megköszönnéd a válaszadónak, hogy megtisztelt, leugatod, mocskos alpári hangnemben, természetesen a monitor jótékony árnyékából. Nem tudom így mondtad volna el ezt személyesen is?
A
Folyt.
Az is baj, hogy észérvekkel sem hagyod magad meggyőzni a köztetek lévő félreértésről, hanem habzó szájjal fröcsögöd Magad vélt igazát.
Az általad emlegetett magas IQ-t mérték, vagy csak saccoltad?
Tisztelem, aki kiáll a véleménye mellett, de még jobban, aki tud úriember módjára veszíteni is.
Keress magadnak valami nyugodtabb elfoglaltságot, mert ez hosszú távon káros lehet az egészségedre.
Bocs, ha irónikus voltam, de ami sok az sok.
Szép napot Neked is!!
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány,
Éjjena Zorbány... satöbbi...
most akkor felpontozol, kérdező???
... jajj kicsi babám...
Öcsi még szopatni is tudnálak, de nem érdemled meg.
Ha tudsz rá válaszolni, mert úgy gondolod, hogy van eszed, tapasztalatod akkor léci írd meg konkrétan miért szereted a Fideszt, ezen belül Orbán Viktort.
Illetve ha szüleidet bántották, elnyomták és megalázták a komcsik, akkor megértelek (mert az anyatejjel szoptad a gyűlöletet) és akkor visszavonom az összes eddig leírt válaszomat.
Remélhetem, hogy tudsz választ írni?
Ha ha ha ! Egész jól feltárult a pókhálós tudatalattitok ! Csak így tovább ! Én jól szórakozom balos véglények ostoba vergődésén ! Érdekes és az amőbák primitív viselkedéséhez hasonlóan megfigyelendő a balos ütődöttek ismert viselkedése ehhez hasonló helyzetekben: félreinterpretálás mint a bűnbakképzés egyik általuk feltételes reflexként nagy elődöktől - Gyurcsány, Horn, Medgyessy, Biszku, Apró Antal stb - elsajátított mechanizmusa. Az meg aki a szopatásról nyitototta ki a pofáját annak meg üzenem, hogy a kicsi-fallosz komplexusával forduljon urulógusához, de méginkább - úgy is ott fog kikötni - plasztikai sebészéhez ! Ja és a mentális defektusaira felírt bogyóit szedje rendszeresen !
Ha ha ha !!!
Nem vagyok fanatikus. Ellenben ti vagytok gyári hibás korcsok. Orbán nem fog GYF sorsára jutni mert nem háromszorozza meg az ország adósságát 4 év alatt és el sem fogja az abból adódó problémákat hazudni két évig. Valamint nem fog magánhadsereget csinálni az INKAL S. nevű magáncégből (és másikból sem) és nem fogja ugyanezt a magáncéget olyan állami feladatokkal megbízni amire a magyar rendőrség ill. katonaság hivatott (pl. laktanyák őrzése milliárdokért). Továbba nem fog lefasisztázni mindenkit akit politikai ellenfelének tekint pedig a kommunista nem áll messze a fasisztától, így még meg is érdemelnék a jelzőt, s mindeközben nem fog egy zsidótól rabolt házban lakni a Rózsadombon, mert nem kicsi ellentmondás fasisztát kiáltani annak aki éppenhogy fasiszta mód rabolt házban lakik (ahogy GYF tette/teszi). Nem fog továbbá kitüntetni Pro Urbe díjjal olyan mocskos rendőri vezetőt, aki a törvényben előírt azonosító nélkül küldi ki lövetésparanccsal a rendőreit, akik nem sokal ezután boldog-boldogtalanra lőnek egy tízezres tömegben és aki elhazudja nyilvánosan hogy az általa felügyelt rendőrök tiltott viperával ütlegelték az embereket. Továbbá nem fogja azt hazudni adott pillanatban, hogy az államháztartás rendben van amikor tudva lévő, hogy az államháztartás a háború óta nem volt olyan rossz helyzetben mint amilyen helyzetbe pont az elődjeinek hazugságai hozták. Továbbá nem fog hüppögni ha az országot katasztrófa éri, nem fog megpróbálni egy ripacselőadást abszolválni emberek halálán is keresve a fogást a népszerűségének növelésére. Nem fog PPP konstrukcióban (vagyis az állam részéről ingyen) sok autópályát építeni és azt hazudni abban van az eltűnt 8 000 000 000 000 forint amit hitelbe felvettek 2002-2006 között (mellesleg, tirpákok, ti biztos nem tudjátok, hogy a sokat emlegetett autópályát vagy 30 évre bérli vissza az állam sokszorosát kifizetve a tényleges árának). Soroljam gyökérfajzatok ? Meddig ? Éjfélig ?
Sajnos, ha belegebedtek si Orbán Viktor különb ember, mint GYF. Nem kicsit, hanem nagyon... Ettől a megállapítástól még nem vagyok az aminek csökevényes és szánalmas indulattól vezérelve hinni AKARTOK. Nem, egy normális ember vagyok, akinek elege van azokból, akik kétszer is visszaszavazták az országrombolókat. Mert elmonduk 2002-ban is, 2006-ban is és akinek azóta sem esett le a tantusz az nem is érdemel jobbat mint amit én itt alakítottam. Rühellem az önmagát körkörösen megújító, valóságtól elszakadt ostobaságot. Csak ennyi nyilvánult meg belőlem. Ezért a stílus...
Még egy apróság:
Nem az az érdekes, hogy Orbán bizonyos korlátok között ilyen vagy olyan, az biztos, hogy rátermett ember, ez vitathatatlan, hanem az, hogy miként volt lehetséges, hogy egy megválasztatlan politikai kalandor, egy machiavellisztikus hatalomgyakorlásban vergődő büdös görény hogyan kerülhett a miniszterelnöki székbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!